Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona123124

jak pozbyć się natrętnego "przyjaciela" chłopaka.

Polecane posty

Gość zrozpaczona123124

Cześć wszystkim! Mam pewien problem, otóż natrętny kolega mojego chłopaka, chciałby spędzać czas z nim... częściej niż ja! Wyobraźcie sobie, że potrafi przychodzić do niego CODZIENNIE... a zazwyczaj wieczorem... 21:30... 22, kiedy oby dwoje mamy do pracy NA RANO... Na dodatek przyjeżdża bez uprzedzenia, albo się wprasza. Rozmawiałam o tym z moim chłopakiem to stwierdził, że jemu to nie przeszkadza, i że nie powinno mnie to interesować bo to JEGO kolega. Wcześniej przychodził do mnie, ale w końcu przestałam odpisywać na smsy i się odczepił. Poza tym namawia mojego chłopaka na dziwne rzeczy, żeby sobie kupił sobie to co kolega powie , jechał tam gdzie on chcę, zrobił to co on chce... zaczyna mnie to wkurzać bo on nim manipuluje. Co radzicie??

Gość gość
Sądzę, że powinnaś szybko pozbyć się krypto pedała, dla którego jesteś przykrywką.

Gość gość
Miałam podobnie rozumiesz ze przez rok związku kolega mijego chłopaka wszędzie z nami chodził i jeździł ? ? Ja p*****le myślałam że zejde. Na dodatek podpubrzal go przeciwko mnie jak mnie nie było i w mojej obecności ciągle komentował każda d**e przechodząca albo mówił której by nie przeoral a ja byłam obok wiadomo ze mój chłopak chcąc nie chcąc się oglądał . Czułam się źle. Postawiłam ultimatum i juz się nie spotykają tak często . Ale w poprzednim związku mój chłopak tez miał takiego kolegę co sie wszędzie ciągła i chciał mnie odciągnąć od niego ..