Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktore obywatelstwo opłaca się przyjąć ?

Polecane posty

Gość gość

I dlaczego??? Angielskie ? Czy niemieckie ? Czy ukraińskie?

Gość gość
Szwedzkie i nie przyjąć tylko grzecznie poprosić o to. W Szwecji nikt nikogo nie zmusza do nadania obywatelstwa szwedzkiego.

Gość gość
Urodzić się w PL to pech. Ale można to naprawić.

Gość gość
Szwedzkiego nie ma na mojej liście. Po rodzicach mogę przyjąć któreś z tych.

Gość gość
Niestety . Pech straszny

Gość gość
trzeba wykuc historie,ekonomie,aktualnosci,wykazac sie swietna znajomoscia jezyka,byc w danym kraju i pracowac min.6.lat,zdac egzamin,zaplacic kase i czekac ok.pol roku,bo tyle srednio trwaja procedury.

Gość gość
pytania są banalne, a jeśli wezmę po rodzicach to nie muszę mieszkać wystarczy ze udokumentuje pochodzenie

Gość gość
Urodzic sie w Polsce to wielkie szczescie. Trzeba byc skonczonym idota, zeby myslec inaczej. Moze w nastepnym wcieleniu urodzisz sie w jakims panstwe Trzeciego Swiata , bedziez zyl na ulicy , przez wiekszosc zycia chodzil glodny, w butach robionych ze starej opony samochodowej. Przestaniesz wtedy pluc jak kretyn na Polske. Pan Bucek sie pomylil, nie zasluzyles na zycie w normalnym euroejskim panstwie, jestes na to zbyt glupi i prymitywny.

Gość gość
Bierz ukrainskie skoro tak glupio pytasz na nic innego nie zaslugujesz.

Gość gość
Hahaha A co innego masz powiedzieć , sama siebie masz obrażać ? To sprzeczne z ego :D Polska była, jest i zawsze będzie drugim Bangladeszem - moze tobie sie podoba robienie z ciebie debila, zycie na socjalu w biedzie ( albo i nie na socjalu bo nie wiem jaka masz sytuację ale nigdzie godnie nie zarobisz a z prostych rzeczy robią biznes) ja nie będę sobie utrudniać życia. Zaraz kończę 18 lat i tak czy tak zmienię. Wiem ze ukrainskie słabe i rozważam te 2 pozostałe.

Gość gość
nie wiem kto to napisał , ale wierzyć się nie chce żeby istniał człowiek któremu nie zależy na polepszeniu bytu . widocznie nie masz możliwości ale nie wmawiaj innym ze polska jest taka cudowna bo gdyby tak bylo to nikt by stad nie uciekal. przemawia przez ciebie zazdrość

Gość gość
W Anglii jest b.trudny i obszerny egzamin,kto ci naopowiadal,ze niby banalny? Kosztuje od doroslej osoby 1,5 tys.funtów.

Gość gość
Zamiast rodzicow to anonimowych ludzi na kafe radzisz sie w zyciowej sprawie? Czemu wczesniej rodzice tyego nie zrobili?nie zabezpieczyli cie?

Gość gość
To prowo,nie łykajcie.

Gość gość
To prowo,nie łykajcie.