Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robie sobie test.

Polecane posty

Gość gość

A więc. Właśnie sama przeprowadzam próbę, swego rodzaju test. Urywam kontakt z kimś, kto nigdy nie bedzie moj. Robie to po to aby zakonczyc ta znajomosc.. i sprawdzić co tak naprawdę czuje Pokrótce: Poznałam kogoś zajetego 3 lata temu,sama jestem w wieloletnim związku. Duzo sie działo miedzy nami - bez fizycznosci ( uczucia odwzajemnione) no i niestety/stety jak to w takich przypadkach -kiedyś to trzeba zakonczyc , a moze ta znajomosc z biegiem czasu , poprzez niemoc i bezsilnośc a w końcu dystans i przyzwyczajenie..sama pisze sobie zakonczenie. Nie będziemy sie widywac, chce ograniczyć kontakty do minimum. Doszlam do momentu w ktorym mam zwyczajnie dosyć? Robie to dla siebie. Troche sie obawiam ale jestem pozytywnie nastawiona.

Gość gość
z kimś, kto nigdy nie bedzie moj xxx ahah, a dlaczego?

Gość gość
bo zajęty, nie trzeba być Eisensteinem zeby kapnąć :classic_cool:

Gość gość
Standard. Żonaty

Gość gość
o, opowiedz cos o tym wiecej. gdzie ta zona przebywa, czy tez ma podglad na stalkowane panny?

Gość gość
Dlugo wytrzymalas, naprawde. Ja taka sama decyzje podjelam po roku meczarni. Uczucie czysto platoniczne. Teraz mija pol roku od zerwania kontaktu i bywa roznie, najczesciej niezle do czasu przypadkowego kontaktu, a potem znow wszystko wraca. Niestety.