Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calvinkleinmojaulubionamarka

Syn lat 17 sam pod namioty

Polecane posty

Witam, mam syna, który we wrześniu skończy 17 lat. Wymyślił sobie ze pójdzie pod namioty do wioski oddalonej ok. 6 km. Mówię mu stanowczo nie, argumentując tym, że jak skończy 18 lat to będzie robił co będzie chciał, ale teraz to ja za niego odpowiadam. Powiedzcie mi czy robie dobrze, a jeżeli źle to dlaczego? Moje obawy: -mówi, że nie ale podejrzewam ze alkohol będzie -boje się, że dojdzie do czegoś i zostanie ojcem, może to dziwne ale już nie raz słyszy się o sloneczku (prowadza się w większości z dziewczynami, ale tam chłopacy tez będą) Pozdrawiam.

Coś ktoś?

Gość Bekajkabeka
Nie wiem, mam male dzieci, nie wiem co bym zrobiła.

Gość gość
Podnosze

Gość powodzenia ya
na 100% będzie chlał, ćpał i pewnie roohał, kup mu paczke gumek

Gość kiedyś młody
Ja bym zrobił tak, puścił go jak dotrzyma słowa że nie będzie ćpał i chlał, i zastrzeżyć sobie wyrywkowy wpad na sprawdzian, i jak okaże się nie nachlany to dać mu dalej spokój, a jak nachlany to szlaban na takie wypady do 18stki. Roohać musi, bo młody, ale nauczyć go gumy zakładać i paczke gum kupić, i ma roohać w gumie, chyba że panna da anal to tam może się spuszczać do woli. Tyle w temacie

Gość gość
Nie puszczaj go,wiem co mówie potem bedziesz załował!

Gość gość
A moja corka chce jechac na Woodstock i co mam z tym zrobic? :(

Gość gość
Nie puszczaj chlopaka pid namioty , ja tez wiem co mowie, ten wiek to koszmar, niech czeka na 18 lat , bo jak cos sie stanie to na ciebie bedzie

Gość seks i narkotyki
znasz ludzi z którymi jedzie? alkohol będzie na 100%, pewnie inne ćpanie, a do tego seks bez zabezpieczenia, bo tak teraz młodzi się bawią, może bachora przywieść z wyprawy

Gość gość
Jezu bez przesady, ty nigdzie nie wychodziłaś w tym wieku? :o alkohol pewnie bedzie, ale bez przesady ze jakies orgie. I tak na pewno pije/pali, jesli to lubi, wyjazd do tego nie jest potrzebny. Chyba wiesz, czy wychowałaś syna na rozsądnego człowieka, ja juz w wieku 15 lat sama jeździłam, z chlopakiem i jego rodzicami, na koncerty, nigdy nic mi sie nie stalo, z brzuchem nie wróciłam ani na patologie nie wyrosłam. Twój syn jest prawie dorosly, powinnaś traktować go bardziej po partnersku, a nie jak ośmiolatka.

Nie wiem co robić, jemu utrzymuje ze nie, mówię że dlaczego nie moze iść sobie na cały dzień i wieczorem wrócić to mówi ze to nie jest to. Ciekawe czym to się różni czy w nocy tam będą czy w dzień. Tym bardziej ze prowadzą się z takimi średnimi ludźmi

Gość gość
dla niego to jest wielka roznica czy zostanie tam na noc czy wroci do domu. gdybym miala tak robic to wolalabym wcale nie jechac. nie dziwie sie synowi ze protestuje. to po prostu obciach powiedziec sorry ale juz musze wracac bo mama kazala. nie pamietasz juz jak bylas nastolatką?

Gość gość
dokladnie, robic co sie chce to mozna jak juz jest sie samemu na swoim i rodzice cie nie utrzymuja

Obciach?! Ciekawe przed kim. Jak juz ktoś nie może to z porządniejszych rodzin. I właśnie martwię się też między innymi o jego towarzystwo. Tych z tamtąd gdzie to jest organizowane to znam tylko z opowieści, ale ci z którymi się wybiera to już gorzej (same dziewczyny, bo tu u nas nie zadaje się z chłopakami, bo mówi, że to nie jego poziom, i ma rację) a te dziewczyny to znam bardzo dobrze i powiem szczerze że tak średnio im ufam, są z tego samego wieku.I tak jestem trochę przeciwna ze nieraz się po nocach z nimi prowadzą, ale juz niech mu będzie. A kolegów ma tylko w innej wiosce i w sąsiednim mieście.

I nie będę tem jechać bo to dopiero obciach.

A mąż mu nie pozwala np, pić bo mówi, że "Ćpać, chlać, roochać to wszyscy dorośli, ale ja do roboty to małe dzieci." Nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
no tak, na wsi to od dziecka sie zapier/dala jak sie boisz zostac babcia to daj mu paczke gumek na droge

Nie, akurat my nie prowadzimy życia wiejskiego, jedyne co nas wieże ze wsią to to, że tu mieszkamy. Jestesmy ludźmi na poziomie, nie ze się chwalę. Chodziło ogólnie ze jeszcze dzieci a już chlać itd.

Gość gość
Uwazajcie na Woodstock , przestrzegają przed zamachami a moja corka bardzo chce jechac

Tam to bym go nie puściła, nie zamierzam później płakać całe życie.

Gość gość
Plakac to mozna nawet po zwykłych namiotach autorko. Nie pusc go , jest nieletni i ma ciebie sluchac , w tym wieku robi sie rozne glupoty , nie znamy dobrze swoich dzieci, nie wiemy co odpierniczaja kazdego dnia

Mój jest spokojny, nigdy nie miałam problemów typu policja, jak przychodzi to tylko wącham, nie mówię żeby chuchał, tylko staram się wyczuć. Puki co nic nie wyczułam ale już nie raz miałam schowane ze 2 fajki za szybą a zaraz juz ich nie było, nie rzucałam się do niego, powiedziałam ale się śmiałam. Raz przyszedł trochę wstawiony po urodzinach, ale mówił ze pili tylko szampana, wypytywałam się czy coś jeszcze to mówił ze nie ale wydaje mi się ze tak. Narkotyki nie, on jest rozsądny.

Gość gość
Oglądam filma i robię kartoniki:).

Gość gość
gość dziś Oglądam filma i robię kartonikiusmiech.gif . x Sorki mysz mi zeszła na inny temat.

On mi mówi, że mi się wydaje ze mamy kasę to jesteśmy lepsi i ze niby ma sobie znaleźć lepsze towarzystwo, ale mi nie chodzi o lepsze towarzystwo, tylko o bezpieczeństwo.

22.24 aha

Gość gość
"Jestesmy ludźmi na poziomie, nie ze się chwalę" - ludzie na poziomie nie piszą "z tamtąd", tylko stamtąd. Taki mały prztyczek w Twoją stronę. A jak jesteście na poziomie, to Wasze wzajemne z 17-letnim synem relacje powinny być na tyle przejrzyste, by wiedzieć, czego można się po nim spodziewać. Gdybym miała chociaż cień wątpliwości, nie puściłabym. Tym bardziej, że masz pewne obawy co do towarzystwa.

Gość gość
'Puki co nic nie wyczułam ale już nie raz miałam schowane ze 2 fajki za szybą a zaraz juz ich nie było, nie rzucałam się do niego, powiedziałam ale się śmiałam.' - PUUUUUUUKI????? I ten styl!!!!! BRAK STYLU