Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gostek1

Elektryczne karnisze

Polecane posty

Gość gość
Ja mam System Motor od Rolbestu, póki co są sprawne i się nie psuły ,więc kupuj śmiało. Cena może jedynie trochę zniechęcić

Gość gość
Ja chyba wolę klasyczne karnisze. Do swojego domu zamawiałam karnisze z tego sklepu www.balustrady-skrzypinski.pl.

Gość Karolinaaa35
Też mam karnisze z VizArt-a. Użytkuje od roku i nie mam zastrzeżeń. Polecam :)

Gość Martuśśka85
Dziewczyny też się skusiłam na karnisze elektryczne vizarta :) Dzięki za polecenie :) Mąż na początku trochę marudził, ale postawiłam na swoim i MAM I JA! :)

Gość martysiak
Hej! Nie tak dawno przekonałam się na własnej skórze, że wybrać odpowiednie karnisze to nie taka prosta sprawa. Do sklepu z karniszami w Sulejówku wybrałam się z nastawieniem by były jak najpiękniejsze i pasowały do wnętrza. Ale po bardzo owocnej rozmowie z obsługą sklepu zostałam uczciwie uświadomiona, że piękny wygląd ich karniszy: http://www.oslonydookien.pl/produkty/oslony-wewnetrzne/karnisze/ to jedno ale trzeba patrzeć na to szerzej, na obciążenie, co będzie wieszane, do czego będą montowane itd... zatem bardzo profesjonalne podejście. Oczywiście zdecydowaliśmy się na tą firmę z Dworcowej bo podeszli bardzo uczciwie, zostałam poinformowana o dodatkowych kwestiach i nie wciśnięto mi po prostu pierwszych lepszych karniszy. Oby więcej takich uczciwych sprzedawców.