Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Kochane prosze o rade! Wspolzylam z chlopakiem 5 czerwca bez zabezpieczenia doszlo do wytrysku ale nie we mnie, potem wytarl wszystko i kochalismy sie jeszcze raz. Ostatnia miesiaczke mialam 19 maja i cykle raczej mam regularne co 31 dni a wiec powinnam dostac 19 czerwca. Dzis juz jest 24 a ja nadal nie mam . nigdy mi sie @ nie spoznial. Test zrobilam w srode 22 po poludniu wyszedl negatywny. Czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy ? Odczuwam tylko lekkie bole podbrzusza i plecow ale znacznie mniej bolesne niz te na miesiaczke. Bardzo prosze o rade

Gość gość
ja mysle,że nie jestes ale dla pewnosci zrob test . ja sie kiedys kochalam ze partner doszedl ale nie we mnie i potem po pol godzinie wlaozyl znow i nawet nie wytarl i tez nie zaszlam .mysle ze twoj stres powoduje,że sie spoznia . sprobuj domowych sposobow na przyspieszenie okresu ;) np goraca bardzo kapiel albo taka nasiadowka

Gość gość
Moze tylko cos sie przesunelo ale jesli okres nie wystapi , powtorz test.

Gość gość
No wlasnie nie streseuje sie bo caly czas tak wspolzyjemy i nigdy wczesniej nie wystapily takie opoznienia a pozatym fakt a zebym byla w ciazy by mnie nie zmartwil :) dodam jeszcze ze okres nigdy mi sie nie przesunal, no nic zostalo mi tylko czekac, a kiedy wedlug was powinnam powtorzyc test zeby byl wiarygodny ?

Gość gość
Jutro zrob. Jesli znów będzie negatywny to umów sie do lekarza.

Gość gość
czemu sobie wkręcasz ciąże?test negatywny okres spoznia sie TYLKO 5 DNI wiec tez bez tragedii

Gość gość
I koniecznie z rannego moczu. Jak wyjdzie neagat to nie ma się czym martwic

Gość gość
daj znac co wyszlo ;)z testu.

Gość gość
Test wyszedl pozytywny takze zostalo mi sie tylko cieszyc :)