Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja swojej przyszłej dziewczyny nigdy nie zranię i chce jej dać wszystko

Polecane posty

Gość gość
a ty mloda czego się go czepiasz i za co? fajny chłopak jakich mało a tobie jego romantyzm nie pasuje to spadaj do prymitywnego buca będzie ci lepiej

Gość gość
ciemna masa nie lubi idealistów,nie leżą im :-) bo nie są ulegli i nie szczekają jak inni

Gość gość
00:58 masz na myśli wybór szpilek? :D

Gość gość
Takie młode zazwyczaj lecą na takich typów pewniaków siebie co myślą, że każdą kobietę wyrwą. Wychodząc z tekstem "fajny masz tyłek".

Gość gość
Nie! a jeśli chodzi o ten przykład to taki facet się nudzi w sklepie i ma gdzieś twój ubiór jaki sobie kupisz i woli z kolegami np. woli pić alkohol albo grac na konsoli. Jedynie dla nich pseudo mężczyzn kobieta ma zaspokajać seksualnie, prać, gotować i nic więcej. Reszte mają gdzieś :D

Gość gość
Autor jest idealistą bo uczestniczy w wyborze szpilek i gwarantuje dożywotni romantyzm :) Ciemna masa nie uczy się na błędach. Faceta, który oczernia większość mężczyzn i twierdzi, że jest ostatnim porządnym facetem nie można brać poważnie.

Gość gość
gość dziś Widzę po mężczyznach i tematach na kafe. Nic nie potrzeba w sprawie oceniania mężczyzn napisałem ile takich może być aż 50%. A jeśli chodzi o szpilki to był przykład, że ma gdzieś twój ubiór i co sobie kupisz. Jedynie masz być służącą i do zaspokajania. Ja taki nie byłem i nigdy nie będę :)

Gość gość
gość dziś To wszystko piszę na przykładach co tutaj wyczytałem i realnie sie dowiedziałem. Jak się słucha kobiety to można się domyślić jak co niektórzy traktują kobiety.

Gość gość
Nie znasz mnie to po co oceniasz, że jestem jakimś bajerantem?

Gość gość
Ja nie lubię meczy. Na zakupy wolę iść z przyjaciółką bo wiem, że dla faceta 5-6 godzinne zakupy to męczarnia. Jak jestem chora, albo mam okres mój chłopak się mną opiekuje. Przynosi mi czekoladę, gorący termofor i meliskę ( poszperał w internecie i wie co jest dobre ). Nie piecze ciast bo to moja działka, ale gotuje dobre obiadki. Ubrania każdy pierze sobie sam. Sprawdził się też w gorszych sytuacjach więc nie pisz, że nie ma normalnych facetów.

Gość gość
gość dziś to jest moja droga minimum a gdzie reszta? facet pewnie woli dać prezent zamiast własnoręcznie zrobić. Może głupie ale bardziej cieszy niż kupione.

Gość gość
A Ty mnie nie znasz i twierdzisz, że dla faceta jestem prostytutką i służącą :D

Gość gość
Kobiety lubią być zaskakiwane w pozytywnym znaczeniu i nie lubią monotonii, nudy w związku.

Gość gość
Fajnie jak synek zrobi prezent na zajęciach w przedszkolu :D Lepiej zrobić niż wydać na czekoladki? Nie za stary jesteś?

Gość gość
Ty mnie kompletnie nie znasz zarzucają, że jestem bajerantem? Bo co założyłem wątek o takim tytule? i co w tym złego? gwarantuje bo jestem romantyczny i zawsze byłem.

Gość gość
gość dziś Właśnie o to chodzi, że to jest wręcz od serca a nie kupione nie wysilając się przy tym. Nawet głupi liścik z rana może wiele dobrego zrobić i pokazać jak kochamy partnerkę a nie na siłe mówić "kocham cię"

Gość gość
Dlaczego nie masz dziewczyny?

Gość gość
Nawet wiersz napisać dla kobiety jak to robili dziadkowie? czy dzisiaj spotkasz takiego faceta? nie bo to są pseudo romantycy którzy kopiują życzenia i wysyłają w formie smsa do wszystkich zamiast się wysilić.

Gość gość
Haha nie rozśmieszaj mnie. Ja wolę usłyszeć: "Kocham Cię" i dostać buziaka. Jeśli nigdy nie kupiłeś dziewczynie nawet róży to sknera z Ciebie i tyle.

Gość gość
gość dziś Bo nie spotkałem takiej która by mi odpowiadała. Spotykam puste, dziwne, mówiące co chwile o swoich byłych, desperatki, jak fajna to zajęta. Częściej spotykam zajęte ale cóż takie jest życie.

Gość gość
Autorze, kiedyś zostaniesz schowany u kogoś w sercu i doceniony zostanie twoj naturalne a teraz bilet weź do spania

Gość gość
Twój natiural miało byc

Gość gość
gość dziś Kupuje ale od czasu do czasu trzeba się wysilić i zrobić więcej dla partnerki. Znaleźć czas i zrobić coś miłego dla partnerki.

Gość gość
Pechowiec :D Te zajęte też puste bo są w związkach z facetami, którzy traktują je jak materac. No co Ty zapomniałeś? :P

Gość gość
Pechowiec żebys wiedziała nie jest łatwo znaleźć odpowiednią kobietę.

Gość gość
A teraz pytanie co ty robisz na kafe w tak piekny wieczór? Podobno masz świetnego faceta :D

Gość gość
Uważaj na swojego faceta żeby cie nie zdradził :D

Gość gość
02:15 mój facet jest w trasie. Pewnie obraca teraz jakąś nocną tirówkę :D

Gość gość
Żebyś się nie zdziwiła przypadkiem. Właśnie po co się udzielasz w moim temacie nie pasuje temat to możesz wyjść i pójść spać.

Gość gość
Co ty robisz o takiej porze na kafe? Gdzie twój wspaniały facet co?