Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny mają w sobie coś dziwnego wypowiedzcie się

Polecane posty

Gość gość

Np. Dzisiaj snila mi się taka biała limuzyba coś ala jeep. Chyba z mercedesa takie robią, na wysokim podwoziu. I dziś ze dwie godziny temu dosłownie idę ulicą i taka właśnie limuzyne prawie identyczna widzialem na stacji paliw jak tankowal. No i to nie pierwszy raz. Na czym to polega jak sądzicie?

Gość gość
Zbieg okoliczności.

Gość gość
Jaki zbieg. Wiele razy tak mialem. Coś mi się śni a potem to widze. Nie rozumiem ale to nie przypadek. Dziś az niedowierzalem gdy zobaczylem ten samochód na żywo. Tu mi się sni a potem go widzę. Nie uwierze w żaden zbieg.

Gość gość
Ja Ci wierze, bo tez mialam raz sen proroczy.

Gość gość
1:30 Mogłabyś go opisać?

Gość gość
Obym ja nie posiadał tej umiejętności. Ostatnio notorycznie śni mi się że wypadają mi wszystkie zęby

Gość gość
Byl troche bardziej skompilikowany, nie dotyczyl rzeczy tylko pewnego czlowieka i sytuacji. Mozliwe, ze mialam wiecej proroczych snow, ale o nich nie pamietam, a akurat ten mialam zapisany, bo przez jakis czas bawilam sie w dziennik snow (chcialam nauczyc sie snic swiadomie). Tak wiec mam 100% pewnosci, ze to byl sen proroczy, ktory sprawdzil sie po rowno 2 latach kiedy juz zdarzylam o nim zapomniec. Pozniej niezle sie zdzwilam kiedy znalazlam ten dziennik i przeczytalam co w nim bylo ;)

Gość gość
U mnie to chyba dziedziczne bo moja matka ma takie coś. Tylko u niej to całe zdarzenia się śnią itp.. jak coś ma się komuś stać zwłaszcza. A mi właśnie takie coś ze np jakąś rzecz zobacze która mi się snila.

Gość gość
Nie wszystkie sny sa prorocze ;) Choc osobiscie wierze, ze kazdy ma przynajmniej kilka w swoim zyciu.

Gość gość
Trochę dziwne ze po dwóch latach, ale może i tak być skoro u Ciebie było. Akurat u mojej matki się sprawdza następnego dnia, max 2 - 3. U mnie podobnie.

Gość gość
Moja mama tak samo. Zawsze jak mowila, ze snily jej sie psy to dzialo sie cos zlego.

Gość gość
Rzeczywiście, miewam paskudne sny i wtedy dzieje się coś złego.

Gość gość
Zgadzam sie, ze dziwne, ale stalo sie to samo co w snie kropka w kropke ;) w sumie to byl ciag zdarzen jedno po drugim.

Gość gość
Ale moja to ma dokładnie co do zdarzeń np śni jej się ze zlamie ktoś noge i na drugi dzień łamie tą nogę.