Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ze tak ludzie lecą na wygląd to jest wina naszych mózgów

Polecane posty

Gość gość

No i nic z tym się nie da zrobić

Gość gość
no niestety natura sie samoudoskonala, najslabsze jednostki gina w tym swiecie i nikogo to nie interesuje, tak i uzwierzat jak i u ludzi

Gość gość
Ludzie nie leca tylko na wyglad ale takrze sexsapil (nie mylic seksapilu z pozadaniem). Facet lub kobieta nie musza ladnie wygladac ani byc piekni zeby przciagac zainteresowanie.. Wiem z doswiadczeni :)

Gość gość
Ja wiem ale nie chodzi tylko o związki i relacje damsko męskie. Chodzi tu także o zwyczajne życie, ludzie są milsi dla ładnych, chcą przebywać w towarzystwie ładnych, liczą się ze zdaniem ładnych, podziwiają ładnych. Oglądałem o tym pare lat wstecz dokument, gdzie w polsce nie było jeszcze takiego kultu piękna, ale tam tłumaczyli mniej więcej z czego to wynika, że im bardziej symetryczna twarz tym wydaje się ładniejsza i podobne bzdety. Nawet robili różne eksperymenty dotyczące reakcji ludzi w poszczególnych sytuacjach w zależności od wyglądu eksperymentatorów. Nawet stwierdzili że za ileś lat będzie można modyfikować wygląd dziecka przy pomocy genów jeszcze w łonie matki.

Gość dyskusja 3 po 3
ładna laska czy przystojny facet to kula u nogi, i ciągłe obawy, na cholere ten stres? lepiej mieć kogoś przeciętnego i mieć spokój

Gość gość
przeżyją najpiękniejsi

Gość gość
A ja jestem sam, bo jakos nie mam potrzeby posiadania dziewczyny. Nie wiem, chyba sie przezwyczailem juz do samotnosci... :)