Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megi04

Zdrada emocjonalna odejść czy zostac

Polecane posty

Gość Megi04

Proszę o pomoc o obiektywna ocenę mojej sytuacji. Nie wiem co zrobić. Życie zawaliło mi się w jednej chwili. Straciłam poczucie bezpieczeństwa pewności a przede wszystkim zaufanie do partnera. Nasz związek to 5 lat wzlotów i upadków. Ogólnie burzliwy ale kochaliśmy się bardzo. Mamy 2letnia córkę. Zaczęło się między nami od kłamstwa bo spotykał się ze mną i z drugą kobieta na sex. Nie trwało to długo bo związał się ze mną i zerwał kontakt z tamtą, do wszystkiego się przyznał tłumaczył ze to były nasze początki i nie wiedział jak będzie. Wybaczam chociaż bolało okropnie. Przysięgal, że nigdy mnie nie kolanie itd. Ogólnie byliśmy szczęśliwi chociaż miał wpadki. Jakieś drobne kłamstwo, przeglądanie sex ogłoszeń w telewizji, przeglądanie ogłoszeń na rok się itp. Tłumaczył, że z ciekawości, że niczego mu w łóżku nie brakuje. Kochaliśmy się często i nudą nie wiało, więc nie w tym jest problem. Nie zdradzał mnie wtedy. Nie miałby jak, ale bolało mnie to i byłam czujna. Urodziła się nam córka. Jego głupie fazy uspokoiły się. Byliśmy szczęśliwi aż do kwietnia tego roku. Zmienił się w stosunku do mnie, zrobił się hamskii i wulgarny. Chował telefon a nigdy wcześniej tego nie robił. Odrazu wyczuł am ze coś jest nie tak. Zobaczyłam SMS 'idę juz do domu' pod nieznany numer. Wcześniej z nikim nie pisał z pracy prócz ze mną. Zadzwoniłam odebrała kobieta. Wrylo mnie. Jedyne co przyszło mi do głowy to koleżanka z pracy, jedyna kobieta która tam pracuje, nie ciesząca się zbyt dobra opinia. Tłumaczy ze tylko pisali od miesiąca. Przeprasza i blaga żebym wróciła. Nie wiem co robić. Podobno się nie spotkali poza pracą. Ona twierdzi ze on prawil jej komplementy i nagabywal na spotkanie. On z koleji teraz wymyślił ze chciał załatwić mi pracę i zrobić mi niespodziankę. Ja juz głupieje nie wiem co robić. Kocham go a jednocześnie boje się wrócić. Jestem strzepkiem nerwów. Widzę że żałuję tego co zrobił. Z koleji nie mam pewności czy było między nimi coś więcej.

Gość gość
Trzeba bylo nie zostawiac go samego :-) Ona nie chce trojkata...milosci chyba i pozadnego xxx

Gość gość
cóż..może spytać kogoś z jego pracy

Gość gość
Tak to jest jak związku nie buduję się w relacji z Bogiem. Sama jesteś sobie winna.

Gość Megi04
Czemu ja?

Gość Megi04
narzeka ze jestem monotematyczna w łózku, że on by chciał seks analny na co ja wyrażam zgody, fakt przytyłam, ułamał mi się ząb i w trakcie oralnego seksu pokaleczyłam mu żołądż

Gość Megi04
Ktoś się podszywa pode mnie tutaj

Gość Megi04
01.58 to podszyw

Gość gość
Chyba sama wiesz ze to nie ma przyszlosci. Ludzie sie nie zmieniaja jesli nie chca. On nie chce.

Gość Megi04
Właśnie pomału dociera do mnie ze nie znam osoby z którą byłam tyle czasu. Wcześniej się zmienił 4 lata był ideałem. Widzę że mu zależy chce pójść na terapię jakaś. Ja mu wierze ze on chce to naprawić. Ale boję się znowu zaangażować. Szkoda mi dziecka ze będzie bez ojca itd. Nie wiem co robić. Wszystko mi się zawaliło.

Gość gość
daj mu tą szanse..póki nie masz pewności czy było coś więcej z tą kobietą..razem myślę ze przydalaby się wam ta terapia dla par, on widocznie był zakochany, kocha Cię ale brakuje mu takiej spontaniczności w waszym związku, rozrywki, to szuka tego gdzieś na boku ale to da się naprawić, poczytaj książkę ,,dlaczego mężczyzni kochaja zolzy" i ,,dlaczego mężczyzni poslubiaja zolzy" świetnie tam autorka opisuje jak stworzyć relacje z facetem tak by się układało i nie liczyły się inne tylko ty :) pozdrawiam i życzę by się wszystko ułożyło, nie martw się ;)

Gość natury nie okłamie
facet to facet i musi roohać, taka natura, i nie ważne że ma nawet jakąś miss świata w domu, bo tu chodzi o różnorodność, a monogamia i związki są WYMUSZANE na facetach, to nie jest normalne

Gość gość
Tiaa, chyba że facet ma obsesję na punkcie partnerki.

Gość gość
Obsesja nie jest zdrowym objawem, to tak dla przestrogi.