Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenina

zmory, motory i horrory

Polecane posty

Gość Lenina

Idę ja sobie, dziewcze szczęśliwe, polami, lasami, rzekami...aż tu nagle motór zajechał mi drogę. Na motorze tym młodzieniec śniadolicy, białe uzębirnie, dodać muszę, że pełne, szczerzy się do mnie nad podziw. Uśmiech ma szelmowski, a z ust pełnych, wydobywa się głos męski, niski, seksem przyodziany. Propozycję niecną składa, a oczy me coraz to szerzej i szerzej ze zdumienia się krąglą... Wystraszywszy się srodze, sukienkę zadarłam i bosa, przez pola, przez lasy, do rzeki uciekłam! On woła "Najdroższa ma luba, daj zerwać kwiat paproci!!!!" . I gdym już ulec miała, tak bardzo zadziwiona, tudzież w wyborze pozostać...w odmętach rzeki się topić?! Sen przerwano mi niespodziewanie. Uffff. Jestem, cała, nietknięta, jedynie Twój zapach na mej skórze gdy przywarłwszy do mnie mocno...pozostał. Koniec.

Gość gość
Sie Moniczka rozmarzyla

Gość gość
Zrozum debilko że z twoim podłym charakterem to twój wymarzony motocyklista pogna cię przez te pola az ci sie te krzywe nogi połamią :classic_cool:

Gość gość
Polecamy aspergerów na hulajnodze :D:D:D

Gość gość
Lenina, to ja tam byłem :P Jeszcze Cię dopadnę ma Miła

Gość gość
ja pie/r/d/o/lę, jak nie nagi, to motocyklista, uganiający się za starym próchnem po łąkach. a ta, dalej "nietknięta". w końcu, co tu się dziwić, stara raszpla, a marzenia jak nastolatka :P

Gość gość
9:38,9:59. A ty co znow zalosna kobieto. Twoj znow dsl dyla do innej zes sie tak tu snujesz od rana i p*****ly wypisujesz? Przeciez to widac ze zazdrosna jestes, plujesz jadem na km

Gość gość
10:06 - nie lepiej pisać pod swoim loginem Lenino? jestem mężczyzną i do tej pory nie napisałaś autorko tematu, w którym nie tęsknisz, nie przytula cię ktoś itp.. żałosne jest to twoje łkanie, obnażanie publiczne swoich potrzeb. kobieta, która odkrywa siebie w necie jest nic nie warta, a ty marzysz o porządnym zerżnięciu, tylko realnie brak ci kogoś, kto to zrobi. to przykre, jak współcześnie nisko upadają. napisałaś już temat o nagim facecie z kwiatami, a teraz ten. infantylne to, DZIEWECZKO :D - Jerzy

Gość gość
miało być: to przykre, jak współcześnie upadają niektóre kobiety - Jerzy

Gość Lenina
Kimkolwiek jesteś jerzym, kobietą... proponuję zasięgnąć porady specjalisty. Niestety, pachnie to schizofrenią.

Gość gość
Lenina, smutne to, ale jesteś chorą kobietą. pisząc temat na forum nie potrafisz przyjąć krytyki. ponoszą cię emocje. napisałem posty w godzinach: 9:59, 10:12 z poprawką 10:14 i ten obecny. reszta, to nie moje wpisy, ale widać nudzisz już innych tymi infantylnymi tematami. o moje zdrowie się nie martw, dzieweczko, sam o nie dbam w zadowalającym stopniu. tobie jednak zalecam długi spacer na łonie przyrody i pozbycie się tego "jadu", który skumulowałaś w sobie od miesięcy na tym forum żegnam ozięble -Jerzy 🖐️

Gość gość
szczerze mówiąc, ten motor cos mi przypomi

Gość gość
Hahahahaha :D

Gość gość szarik
Terror...Horror...marmolada...hahaha

Gość gość
Masz rację oziębły Jerzy - spadaj stąd !

Gość gość szarik
lezy Jerzy na wiezy i nie wierzy ze,lezy na wiezy...

Gość gość szarik
u mnie w majtach kisiel a u Mariusza susza.....

Gość gość szarik
sratatata...M.mi Kolo huja lata...w muzgu budyn,wiec dobrom rzecz uczyn...znikaj...i Kolo jaj siem nie szwendaj...mendo

Gość gość
Podsumowując - debili nie brak. A autorka jest największą debilką tego zacnego forum, niestety.

Gość gość szarik
wypraszam sobie...ja jestem najwiekszy...

Gość gość
spadówa od Leniny. Gdybyście nie byli tacy anonimowi to inaczej bysmy pogadali. A tak łatatajstwo sie tu szwęda, co poza hejtowaniem w zyciu nie ma ciekawszych zajec

Gość gość
10.14 Samokrytycyzm jest wazny w zyciu ... :-)

Gość gość
tragedia. ludzie jacy wy wszyscy jesteście prości :D nic dziwnego, że to forum oblepione tysiącem idiotów jest coraz mniej popularne. :P do autorki: nie ukrywaj się za "gościem" bo robisz faktycznie za lidera debili na tym forum. "inaczej pogadać chcesz"? przecież "inaczej" nie potrafisz. :D

Gość gość szarik
to Forum to bylo tylko paru etatowych zjebuf...zawsze! syn fubu! ja to se robie psiom robote tutaj...bo jeden ocalony to wygrana.