Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest mobbing ?

Polecane posty

Gość gość

Mam do was wielką prośbę kochani forumowicze. Zostałam z tym problemem sama i bardzo proszę kogoś o pomoc. Od kilku miesięcy pracuję nie jest to praca marzeń ale trzeba jakoś zarabiać. Niestety atmosfera nie jest ciekawa.Moje koleżanki z pracy już od poczatku pokazały że mnie nie lubią nie odzywały się do mnie na całej zmianie a czasami byłyśmy po 12 godzin razem na próbę pomocy ponieważ na poczatku wdrążałam się w nowe obowiązki i pytałam się o różne rzeczy odpowiadały niechętnie albo wcale. Podczas zmian ze mną dzwoniły do swoich innych koleżanek z pracy i znikały na zapleczu na dobrą godzinę.Mijały tygodnie zdarzało się że zamieniłam z jakąś kilka zdań ale traktowały mnie obojętnie. W końcu zachorowałam przyplątało się do mnie jakieś poważne przeziębienie ale musiałam chodzić do pracy umowa zlecenie i nikt nie mógł bądź nie chciał za mnie przyjść a dodatkowo obniżały mi wtedy temperaturę na klimatyzacji do 15 stopni cała się trzęsłam wiec odkręcałam temperaturę a one obniżały i tak w kółko. W końcu przyszedł czas kiedy ja powinnam wszystko wiedzieć co równało się z tym że gdy zrobiłam jakiś błąd nie odzywały się do mnie nawet cześć mi nie mówiły. Potem znowu chwila spokoju starałam się robić wszystko jak najlepiej aż w końcu spadła na mnie góra obowiązków moich oraz ich. Bo na zmianach ze mną wszystko zrzucały na mnie. Nie mam już siły nie wiem co im zrobiłam dodam że mają ze sobą dobry kontakt i dzwonią do siebie i w miarę są dla siebie miłe. A ja czuję się tak odizolowana i do niczego myślałam że z czasem coś się zmieni ale wciąż jest tak samo.

Gość gość
Prowokacje na wakacje :) Btw, w końcu uwierzysz w to co piszesz i będziesz miała problem !

Gość gość
Współczuję nie chciałabym tak pracować to udręka szukaj innej pracy