Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja znajoma prawdopodobnie oddała małego kundelka do schroniska i kupiła nowego

Polecane posty

Gość gość

żaka rasela teriera. nie jestem pewna, ale na to wygląda. dlaczego ludzie są takimi s*********i? co się niby stało z tamtym psem, dlaczego nic o nim nie mówi?

Gość gość
tylko cały czas publikuje zdjęcia tamtego nowego. wolę o tym nie myśleć, ale tamten był takim starym grzeczniutkim kundelkiem.

Gość gość
to szma ta. a moze zrobiła z nim cos gorszego? zwroc jej uwage, ze traktuje zywe istoty, jak rzecz i dlatego jest niewiele warta

Gość gość
13:39 ona ma z 25 lat wykształcona kulturalna. aż nie pasuje to do niej. nie mam z nią aktualnie kontaktu a ta rzecz zaczęła mnie zastanawiać parę miesięcy temu. mam nadzieję że tamten piesek to był pies jej rodziców. aż nie pasuje to do niej, ale z drugiej strony moja ciotka kiedyś też wymieniła sobie psa na nowego bo jej się bardziej podobał i starego oddała do schroniska. NO JAK TAK MOŻNA. jakoś serce mnie strasznie od tego boli a nie jestem jakąś tam wielką obrończynią zwierząt. ja mam swojego już 15 lat.

Gość gość
ja tez mam zwierzeta az do smierci, ludzie to bestie, prawdziwe bestie. zycze im takiego samego losu

Gość gość
Kocham swoje pieski. W zyciu bym ich nie oddała do schroniska. Mam wyrzutu sumienia gdy nie ma.mnie zbyt dlugo w domu o one same siedza. Sa bardzo spoleczne, prZebywają tylko w tych pomieszczeniach w których sa ludzie. Sa bardzo towarzyskie i szukają czulosci i uwagi ze strony czlowieka.

Gość gość
Mnie zawsze zastanawia, dlaczego tak dużo ludzi ma młode psy i co się dzieje z tymi starszymi. EHHH wolę nie myśleć bo nic mnie tak nie boli jak to.

Gość gość
Może zdechl po prostu skoro był stary

Gość gość
biedne psisko dedło, a ktoś szuka problemu tam, gdzie go nie ma. Każdy pies kiedyś musi odejść i często nawet niezbyt stare, bo pełno teraz choruje niestety. Wścibscy sąsiedzi podejrzewają potem człowieka o najgorsze, kiedy pojawia się nowy ulubieniec rodziny, a jeszcze po kundlu rasowy. Wszystkie plotkary się pastwią i jeszcze często zgłaszają sąsiada

Gość gość
18:40 no nie wiem. ja wtedy miałam z nią kontakt w sensie, że gadałam. spytałam się o psa, pokazała mi zdjęcie. z miesiąc później zaczęła publikować na fb foty szczeniaka tego zaka rasela teriera. tamten pies raczej nie był bardzo stary. stary w sensie, że był z nimi parę lat a psy mogą żyć z 20 szczególnie takie kundelki.