Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatoor

Kobiety ubierajcie się skromniej,nie obnażajcie się

Polecane posty

Gość obserwatoor

Mężczyzna widząc kobietę w obcisłych jeansach i skąpej bluzce odczuwa tylko i wyłącznie podniecenie seksualne.Nie ma w tym podziwu jedynie pożądanie seksualne.Nie róbcie też aktów ponieważ akt to czysta erotyka wzbudzająca nie podziw ale czyste seksualne reakcje u każdego zdrowego mężczyzny.

Gość gość
tak zwłaszcza przy + 30 C jeansy idioto !!

Gość obserwatoor
14:02 chodzi też o obcisłe krótkie spodenki.....trochę szacunku bo ten Twój gniew nie za dobrze o Tobie świadczy.

Gość gość
A faceci z gołymi klatami paradujący przez główne ulice miasta są ok? Im wolno, tak?

Gość gość
Jestes mezczyzna nie zwierzęciem.. Patrz ale nie dotykaj. A ja bede robic to dalej i tak sie ubierać.

Gość obserwatoor
14:06 Kobieta ma inną budowę ciała,inne hormony,kobiety mężczynami się nie podniecają.

Gość obserwatoor
14:06 No to gorszysz mężczyzn i stajesz się obiektem seksualnym.Podziwiać to można ładny samochód albo piękny obraz.

Gość gość
A Ty jesteś seksuologiem/lekarzem/biologiem, że masz taką wiedzę o kobietach i ich ciele/fizjologii??

Gość obserwatoor
14:12 Wiem jak reagują kobiety na męskie nagie ciało wiem jak mężczyźni reagują na nagie kobiece ciało.To całkiem inna bajka.Różnice w odczuwaniu,popędzie są całkiem inne.Kobiecie za seks musisz nawet płacić bo nigdy za darmo by tego nie zrobiła,tylko dla zysku.Mężczyzna i kobieta różnią się ogromnie właśnie przez swoją fizjonomię.

Gość prawictwo pospolite 152
A takie spodenki? Gorszą mężczyzn? a czy my wyglądamy na idiotów ? Nie jest łątwo nas zgorszyć gdy codziennie oglądamy setki gołych bab .. Ta fotka nie robi na mnie żadnego wrażenia ani negatywnego anie pozytywnego Dodam ze te luzne spodenki to bardziej dla faceta niż dla kobiety

Gość gość
Ksiądz nam zawitał ? :-)

Gość gość
Ech współczuję Ci takiego toku myślenia:)

Gość obserwatoor
14:15 to dlaczego tak dużo mężczyzn jest seksualnie uzalezniona?tysiące gołych bab piszesz-już masz odpowiedz o sobie samym

Gość gość
A gdy kobieta ma 20 kg nadwagi, to też się podniecacie widząc ją w obcisłych rzeczach? Albo w drugą stronę kobieta "szczypior", taka chudzinka bez krągłości, też podnieci widok pajęczych nóżek. A jak jest niezgrabna, nieładna, to też?

Gość obserwatoor
14:17 Jestem Sługą Bożym,świeckim bratem pomagającym zagubionym i zranionym

Gość obserwatoor
14.17 Jestem sługą Bożym,świeckim bratem pomagającym zagubionym i zranionym.

Gość obserwatoor
14:19 Moje słowa tyczą się w szczególności do tych atrakcyjnych kobiet wywołujących reakcje seksualne u mężczyzn.

Gość gość
A ja myślę, że nie jesteś żadnym sługą bożym tylko zwykłym internetowym trolem, który podjudza ludzi do kłótni :)

Gość gość
14:23. Czyli kobiety nie wywołujące reakcji mogą chodzić jak chcą?:-D

Gość obserwatoor
14:25 Nie piszę po to aby wprowadzać niezgodę,piszę po to aby kobiety dostrzegły w swojej cielesności pokusę dla mężczyzn.Wy nie jesteście podziwiane,wzbudzacie pożądanie i rozpalacie zmysły.Ubierajcie się skromniej,czy to trudno zrozumieć.Co piszę złego w tym temacie?Jeśli nie mam racji daj chociaż jeden argument.

Gość obserwatoor
14:26 Te atrakcyjniejsze muszą bardziej uważać.

Gość gość
obserwator , a skąd mamy wiedzieć czy naprawdę jesteś facetem ,a nie zazdrosną 80 kg grubaską , która nigdy nie odsłoni nóg ?