Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy twój mężczyzna zaczyna Tobą rządzić .. Help

Polecane posty

Gość gość

Hej ... Nie wiem już kogo prosić o radę - dlatego pisze ty do Was na forum . Mam nadzieje ze mi coś doradzacie ewentualnie być może opowiecie swoją historie ... Jestem w związku z mężczyzna od 4 lat, zamieszkaliśmy razem niemalże od razu , wiadomo początki były cudowne :) on się starał, zabiegał o mnie , nie krytykował nie pouczał nie próbował zmienić mnie jako osoby:) Ale od dwóch lat coś zaczęło się psuć, w sumie chyba w momencie gdy zaszłam w ciąże i urodziłam syna . Chyba pomyślał ze ma mnie już w garści :) Z dnia na dzień zmienił się diametralnie , traktuje mnie jak swoją własność - wybiera mi znajomych, zabrania wychodzić z domu, gdy chce pojechać gdzieś sama zabiera mi klucze od auta i moje karty na których są moje pieniądze bo on od jakiegoś czasu przestał pracować:) Wróciliśmy właśnie z Tunezji za wakacje zapłaciłam oczywiście ja :) podobnie jak za wszelkie atrakcje na miejscu - tam jednak on stwierdził ze nie mam prawa się bawić i zabrał mi dowód , pieniądze , karty... Ogólnie czuje się jak pod pantofelem jak żona Araba która nic nie może ... Co robić ? Odejść ? Zostać? Ja i tak go chyba już nie kocham... Jednak boje się odejść ponieważ wmówił mi ze przez rozstępy jakie pojawiły mi się po ciąży nikt mnie nie będzie chciał- często powtarza ze powinnam zacząć się odchudZac, gdy go proszę o kupno czekolady wraca do domu z batonem dla siebie i butelka wody dla mnie - wazę 50 kg wiec nie uważam żebym była za gruba ale tak jak mowię on ciagle ma do mnie pretensje - o wszystko ... Co robić ? Zagubiona

Gość gość
Dziwę się, ze jeszcze nie odeszłaś. 50 kg i musisz się odchudzać, z czego?!! A on wygląda jak Adonis? Rozstępy? Proszę Cię, większość z nas je ma. Kobieto, zostaw padalca i odetchnij, zacznij ŻYĆ, bo przy nim wegetujesz!

Gość gość
Kopnij go w dupę

Gość gość
Po ciszy niestety wyszło mi trochę rozstępów - mi nie przeszkadzają jemu bardzo:) choć nie przeszkadza mu w ciągłym wymuszaniu zbliżenia Nimi muszę dodać ze co chwile rządzą wręcz ode mnie sexu- 3 razy dziennie to za mało , jeśli tego nie zrobię to i tak się dobiera gdy spór - meczy mnie to strasznie. Miała z Was któraś podobnie?

Gość gość
zostań z nim! takie szmaty bez honoru jak ty powinny być w związkach z takim debilami, żeby debile nie zawracali tyłka porządnym dziewczynom!

Gość gość
ty autorko uważasz, że on ZACZYNA tobą rządzić??? gdzie masz mózg?

Gość gość
co chwile rządzą wręcz ode mnie sexu- 3 razy dziennie to za mało , jeśli tego nie zrobię to i tak się dobiera gdy spór - meczy mnie to strasznie. X Ale sobie Ciebie wytresował :D Jeszcze pracować nie musi, bo Ty na niego zapieprzasz, na wakacje jeździcie, żyć nie umierać :D

Gość gość
Jezeli to prawda to robisz tak: odwozisz dziecko do matki, wracasz pakujesz rzeczy WYPROWADZASZ sie, najlepiej przyjdź z kimś kto w razie czego przetrzyma go przy ścianie . Zabierasz wszystko co cenne wcześniej ( tak aby nie widział ) rzucasz mu klucze i zawiadamiasz o spotkaniu w sądzie na sprawie o alimenty . Wychodzisz, blokujesz telefon i nie podajesz adresu . Jezeli zrobisz coś inaczej to niech cię gwałci i okrada a nam daj spokój . Powodzenia

Gość gośćgbiid
kobieta ma problem a dla was wszystko takie proste i tylko potepiać potraficie,kretyni

Gość gość
Uważaj bo to prosta droga do zniszczenia ciebie On dobrze wie ze rozstępy to jest nic Ale specjalnie ci tak mówi, bo wie ze kobiety są uczulone nt swojego wyglądu. Pokaż ze się szanujesz i z kolejną taka akcja dzwon na policję i wyrzuć z mieszkania a wcześniej zbieraj dowody i wytoczyć mu proces. Zamontuj podsłuchy w domu albo i kamery.

Jak kiedys napiszesz ze bije cie, to nie bede cie zalowala, bo masz teraz okazje odejsc, a jak zostaniesz, to pozwalasz mu na dalsze i coraz gorsze traktowanie ciebie, a takich naiwniaczek sie nie zaluje

Gość gość
Bierz szybko rozwod, nie badz idiotką! To toxik relacja ;/ jak najdalej od takich ludzi!!!!

Gość gość
Wyleżały jest, więc energia na seks zawsze się znajdzie. Jeszcze mu tyłek podcieraj i łaś się do Dżola. Patola.

Gość gość
Rozstępy mają nawet modelki pracujące dla VS więc nie musisz się martwić. Można je usunąć za pomocą RF mikroigłowej. Poczytaj o pierwszej skutecznej metodzie opracowanej w Polsce :) Zamiast go sponsorować możesz usunąć rozstępy w klinice. Związek jest toksyczny. Facet nie może zabraniać Ci wychodzić! Wcześniej się maskował, a teraz myśli, że ma Cię w garści. Lepiej nie będzie więc uciekaj.