Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy od biotyny się tyje ?

Polecane posty

Gość gość

Przyjmował ktoś biotynę na włosy i zaczął tyć ?

Gość gość
brałam vitapilbz biotyna. chyba nie utylam. a nie chcesz zbadać w lab poziom biotyny, ok 140zl?

Gość gość
Zastanowię się ;-) nie wiedziałam,że można to zrobić.

Gość gość
mozna, np w Synevo i ALAB maja, polecam tez wit. A+E. mysle ze oprocz selenu cynku i zelaza to sa najwazniejsze badania pod katem urodowym :classic_cool:

Gość gość
Biorę notował od ok. poł roku i w ciągu tego czasu sporo przytylam. Właśnie ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie ma to związku.

Gość gość
"Biotebal " oczywiscie

Gość gość
Bardzo sie tyje.

Gość gość
witam! ja również zauważyłam znaczny przyrost wagi - pomimo utrzymywania swojej diety. Jedyne co zmieniłam to właśnie dołaczyłam zażywanie biotebalu.. mam mętlik w głowie. Przyda mi się odpoczynek od tabletek i zobaczymy jaki efekt. Komuś wiecej przytrafiło się coś podobnego?

Gość gość
I jak po odstawieniu biotyny? Bo muszę biotebal brac a nie jestem pewna czy nie utyje od niego..

Gość gość
od m-ca biorę biotebal i zauważyłam skok wagi. nie zmieniłam w tym czasie nawyków żywieniowych a waga poszła w górę. zaczęłam drugie opakowanie śledzisz chyba zrezygnuję

Gość gość
odstawiłam biotebal - wróciłam do swojej wagi sprzed jego stosowania, więc jestem teraz pewna, że to była przyczyna tego nagłego skoku kg. Po miesiącu jednak znowu zaczęły wypadać mi włosy.. ohhhh albo rybki albo akwarium jak to mówią..

Gość gość
Dziewczyny! Już wiem co jest powodem tycia - słodzik. Jest on dodawany by tabletki były słodkie.... i to on może powodować przyrost wagi. Sama w sobie biotyna nie tuczy, a nawet podobno pomaga w spalaniu kalorii, ale słodzik może inaczej działać na organizm.

Gość Katrina

Masakra nie polecam biotebalu mam zaburzenia jelitowo-żołądkowe i pokrzywke również a po za tym żadnej poprawy. Czuję się pełna jak balon i na wadze dodatkowe kilogramy załamka 🙄

Gość Basia

Ja stosowałam przez miesiąc Biotynę, teraz kontynuuję z Biotebalem. Przeszłam na postne jedzenie na kilka dni, zawsze po nim spadała mi ładnie waga i się utrzymywała, jeśli nie przesadzałam z jedzeniem. Teraz - z biotyną - widzę stale 65 kg na wadze, czyli moją maksymalną wagę. Czuję się jak pączek 😞

Trochę szkoda, że albo łysawa albo z kilkoma kilogramami na plus 😕 

Gość Gość

Ja również przytyłam🙁