Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

modlicie sie o zwyciestwo polski

Polecane posty

Gość gość

jaka modlitwa taka wygrana

Gość gość
do kogo mam sie modlić ? bo tzw boga wymyślonego czy do kosmitów ? lecz sie

Gość gość
błaszczykowski modli sie tylko do jedynego katolickiego Boga a reszta bogów to sa wymysleni to sie zgadzam Jakub Błaszczykowski: Najważniejsza jest dla mnie codzienna Eucharystia i czytanie Pisma Świętego to według ciebie błaszczykowski jest chory Nie wstydzę się Jezu/sa - Kuba Błaszczykowski z 2012r https://www.youtube.com/watch?v=WQEgLOLwhIs Robert Lewandowski nie wstydzi się Jezu/sa https://www.youtube.com/watch?v=VmCYF-808Eo

Gość gość
Tylko Bóg wie kto wygra

Gość gość
Kuba jest bardzo religijny i Bóg mu sprzyja i strzela bramki. Kuba jesteś najlepszy!

Gość gość
trzeba dalej sie modlic by zwyciezyli

Gość gość
Złożyłem bachora sąsiadów w ofierze Wielkim Przedwiecznym. Według wróżby z jego wnętrzności nasi wejdą do finału.

Gość gość
Lewandowski też jest wierzacy ostatnio o tym gadal ja się modlilem ;)

Gość gość
Wszyscy jesteście szaleni, tak samo jak szaleni są wasi idole klękające przed złotymi cielcami! Zostaniecie pożarci razem z waszymi fałszywymi bóstwami gdy gwiazdy spotkają się we właściwym położeniu i powrócą Wielcy Przedwieczni! Wielki Cthulhu przebudzi się w Rlyeh i odnajdzie swych braci! Wiatr szemrze w rytm Ich głosów, a ziemia szepcze, świadoma Ich obecności. Łamią lasy, niszczą miasta, ale niechaj lasy ani miasta nie dostrzegają ręki, która je smaga. Widziało Ich Kadath na mroźnym pustkowiu, ale kto spośród ludzi zna Kadath? Iä! Iä! Shub-Niggurath!

Gość gość
Ja sie modle, Duchu sw. daj im sily by zagrali najlepiej jak potrafia. A wygra mysle zawsze lepszy. :)