Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuchenne rewolucje. Tępaki nie wiedzą jak prowadzić restauracje

Polecane posty

Gość gość

Nie mogą pojąć że w restauracji najważniejsze dla klientów jest dobre jedzenie za które płacą, natomiast uparte osły nie słuchają specjalistów i narzekają na bankructwo. Nie wszyscy nadają się na biznesmenów. Dlaczego biednyś boś głupi jak but z lewej nogi.

Gość gość
najsmieszniejsze jest to, ze ci ludzie czesto wcale nie chcą pomocy ;) potem miauczą że po co ona przyjechala mi dawac rady, ja wiem lepiej ?! wiesz, ze jakis 3 restauratorow pozwalo ją do sądu za naruszenie wizerunku i cos tam ? inicjatorką byla taka dzidzia piernik nowobogacka wieśniara z podkarpacia, tragedia... przeciez czytali umowe wspolpracy z programem, wiedza ze to troche show i na pokaz, to samo Ostre Cięcie o fryzjerach :O

Gość gość
i niech zdychają niedojdy, większość restauracji serwuje żarcie dla świń, myślą że jak podgrzeją zamrożone schabowe z tesco w mikrofalówce to będą zarabiać krocie tak to jest gdy przegrywy biorą się za coś na czym kompletnie się nie znają

Gość erasmutsss
No niestety niektórzy to masakra :D na szczęście Dom Kresowy trzyma formę i od zawsze mają przepyszne jedzenie :D

Gość gość
Mi bardzo smakuje od zawsze w Domie Kresowym :)

Gość gość
Albo ta bajkowa hahaha ja rozumiem, pierwsze odcinki, lata temu, ludzie mogli nie wiedzieć czego sie spodziewać ale sorry po tylu latach jak sie ktoś decyduje na kr to musi sie liczyć z konsekwencjami....a ta sie popłakała za darmo wystrój dostała i zrezygnowała :D musieli skasować fp na fb tak ludzie ją shejtowali :D

Gość gość
niezwykle przydatny program, wielu restauratorów z przypadku nie ma żadnego pojęcia na temat prowadzenia gastronomii

Gość gość
To nie sa restauratorzy tylko cebulaki, ktoprzy mieli troche kasy i brak pomyslu na zycie, wiec stwierdzili, ze beda gotowac :D

Gość józek66
No niestety niektórzy nie mają pojęcia o prowadzeniu restauracji a się za to biorą!!Byłem już w kilku restauracjach gdzie jedzenie było tak okropnie niesmaczne, że nie dało sie tego przełknąć!W końcu kolega polecił mi podjechać do Domu Kresowego i spróbować czegoś z ich menu!Byłem w szoku!Tak pysznej golonki peklowanej nie jadłam nigdy w zyciu nigdzie! Jutro wybieram się do nich na jakies danie z grilla!