Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaaaa kobietaaaaa

Sex układ.

Polecane posty

Gość zlaaaa kobietaaaaa

Proszę o opinie tylko ludzi w podobnej sytuacji. Oboje jesteśmy w związkach w których partner odmawia sexu. Poznaliśmy się przypadkiem. Zanim do czegoś doszło spędzaliśmy ze sobą dużo czasu i bardzo się do siebie zbliżyliśmy. Ustaliliśmy, że to tylko sex. Od pewnego czasu boje się o to, że jednak któreś z nas prędzej czy później się zakocha. Jak to było u was ?

Gość zlaaaa kobietaaaaa
Ale co "nie" ?

Gość gość
nie szlabym na takie cos

Gość zlaaaaa kobietaaaaaa
A ja xię w to wplątałam. Sex jest cudowny. Oboje spełniamy suę na maksa. Ale gdzieś jest ta myśl o zakochaniu... Dlatego chcę poznać zdanie innych.

Gość gość
zawsze sie ktos zakocha cipciu :classic_cool:

Gość gość
Seks tak tylko sie nie zakochiwac i bedzie okey

Gość gość
Najgorsze co mozna zrobic to wpakowac sie w taki uklad, juz 8 miesiecy w tym siedze Nie umiem skonczyc i cierpie bardzo

Gość gość
Kochają tylko kobiety a mężczyźni mają na wszystko wywalone. Wysłuchaj mnie kobieto i odpuść sobie. On pewnie i tak małżonki nie zostawi, bo pewnie dziecko ( czy dzieci) i nie będzie chciał rozpieprzac rodziny. Dla niego to czysta przyjemność spotykać się z Tobą, a i owszem, ale bądź pewna, że to tylko kwestia czasu....

Gość gość
to go k***a zabije, bo juz mam dosc. ja p*****le, nie wytrzymam dluzej. skonczy sie ta gehenna. krotka pilka.

A nie wystarczy się wtedy - jeśli któreś się zakocha - rozstać ? Lubię Go, a sex z Nim jest wspaniały. Boję się, że On się zaangażuje, choć dobrze wie, że nie możemy być razem.

Gość gość
U mnie kobieta nie ma potrzeby, a ja mam spore. NA http://ekstaza.pl znalazłem panią do czystego układu tylko na seks. Moja kobieta na to przystała, ale ustaliliśmy, że skończy się to wszystko, kiedy tylko będzie tego chciała. Póki co nie żałuję :)

Gość gość
zalezy na ile Ci życie dokopało ,mnie bardzo więc nie mam obawy o jakieś zakochanie się ,na pewno nie z mojej strony,bardziej boję sie że kochanek sie przyczepi . obecnie spotykam się z kimś tylko i wyłącznie dla seksu i niech tak zostanie

Gość gość
Ja też tkwię w takim układzie i wyplątać się nie mogę. Myślałam, że jestem silna, że to tylko sex a jednak ... zakochałam się. Gdybym mogła cofnąć czas, to nie poszłabym na taki układ :-( To jest dobre dla facetów i dla dziwek.

Gość gość
Ja wlasnie szukam kobiety do takiego ukladu

Gość gość
Hejka

Gość takiON32
Przeżyłem taki układ. Miało być bez uczuć. A się wplątały. Bardzo trudno później przestać. Nie myśleć.

TakiON32 po jakim czasie pojawiły się uczucia ? Jak często się spotykaliście ?

Gość akiON32
Po 6-7m ale myślę że szybciej tylko było to ukrywane. Bardzo często. Sex był kosmiczny.