Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja pewnie skończe tak że w wieku około 30 lat popełnie samobójstwo z samotności

Polecane posty

Gość gość
Aż tak źle i że nawet przestałaś udawać ? :D

Gość gość
Pływam jachtem, opalam się, robię zdjęcia, ale to bardziej amatorsko. A Ty co robisz jak nie studiujesz?

Gość gość
Spotykam się ze znajomymi, gram w gry, ale teraz planuje znaleźć jakoś prace na wakacje aby trochę pięniedzy wpadło. Sama spędzasz czas w tym Gdansku czy z kims?

Gość gość
Ze znajomymi;) Kiedy zaczniesz mnie podrywać?

Gość gość
No właśnie i tu mam zawsze opór, że krąże tak na około i gadam o wszystkim i o niczym. Pewnie bym teraz spytał ile masz lat czy coś

Gość gość
I pewnie z chłopakiem :D taki wypad na morze i romantyczne spacery po płaży przy zachodzie słońca

Gość gość
I jak jakieś porady czy odpuszczasz taki bez nadziejmy przypadek jak ja?

Gość gość
Jesteś miły i fajnie się z Tobą pisze, ale musisz być bardziej zaangażowany. Dziewczyna musi czuć, że jesteś nią zainteresowany i że zależy Ci na tym, żeby bliżej ją poznać.

Gość gość
Kiedy pytasz o wygląd?

Gość gość
Tylko że ja się boje że jak zaczne się zbyt narzucać to pomyśle że chcę tylko ją zaliczyć czy coś i ucieknie

Gość gość
dziś xxx Jakoś mi tak głupio pierwszego w sumie raz zapytałem bo mi się zaczeła żalić że jest brzydka to chciałem ją pocieszyć

Gość gość
Jest dla mnie nadzieja?

Gość gość
Jest;) Jesteś facetem i to Ty musisz wyjść z inicjatywą. Jeśli nie chcesz wymieniać się zdjęciami to poproś, żeby się opisała. Jak już to zrobi i uznasz, że jest ok to napisz, że najbardziej podobają Ci się blondynki właśnie, albo, że niebieskie oczy u kobiet są najpiękniejsze.

Gość gość
Psycholog ci znajdzie dziewczynę, i wszystko, będziesz szczęśliwy.

Gość gość
Ale nie wiem jak zabardzo zacząć podrywac przecież nie napisze parę słów o sobie i spytam czy chciałbyś takiego chłopaka jak ja

Gość gość
Dlaczego ma pomyśleć, że chcesz ją zaliczyć? ;) Przecież nie będziesz pytał o rozmiar biustu. Może sama poda swoje wymiary i na tej podstawie będziesz mógł coś wywnioskować. Jeśli tego nie zrobi to będziesz musiał czekać do wymiany zdjęć ;)

Gość gość
21:45 tak się nie da. Musisz pokazać, że jesteś nią zainteresowany bo: A) dobrze Ci się z nią rozmawia. B) do tego jest w Twoim typie. Kolejność jest istotna. Musisz nawiązać do tego co o niej wiesz. Jeśli lubi spędzać czas nad morzem to zapytaj czy lubi grać w siatkę np. Jeśli powie, że nie to napisz, że mógłbyś ją nauczyć.

Gość gość
Dzięki za porady, może będzie lepiej ja teraz muszę lecieć może potem coś jeszcze napiszę

Gość gość
Mam nadzieję, że pomogłam ;)

Gość gość
Ja mam33 tez jestem sama samotna w swojej samotnosci i mam juz to gleboko w d***e, bo kazdy facet probowal mnie wykorzystac lozkowo i materialnie, na koncu bylam z psychopata ,koplam go w d, gdy znalazlam u niego w szafie dokumenty ze g***** kobiety.Samoboja nie strzele raczej napisze ksiazke o tym co przeszlam w zyciu lacznie o romansie z ksiedzem z parafii.

Gość gość
No wlanie ja mam taki charakter ze uwazam ze mozna sie we mnie zakochac ,ale musi byc to osoba taka fajna i mila jak ja, ktora mnie czyms zachwyci a narazie nikt mojego serca nie podbil. Zawsze powtarzalam ze nie ma ludzi zlych ze w kazdym jest cos dobrego i co, jednak sa zli bo zostalam skrzywdzona fizycznie i psychicznie, mimo swojego wieku nie przejmuje sie, ze jestem sama, nie mozna brac wszystkiego do siebie, mam duzo zainteresowan ,anatomie czlowieka, czytam ksiazki, zajmuje sie ogrodkiem kwiatami i mam to gdzies, ze nie mam faceta!!

Gość gość
Opowiedz o romansie z księdzem, kto zaczął..

Gość gość
22:26 trochę mnie rozwaliłaś z tym, że myślałaś, że nie ma złych ludzi.