Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MirabellaaSmutna

Właśnie rozstałam się z facetem, powiedzcie, że dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość gość
Co wy tu p*********e o miłości, a on to ją bardzo kochał, zaraz po mamie, braciszku, pracy, kumplach, psie, kocie , rzeczywiscie wielka miłość. Jakby chciał i coś do niej czuł to zostawał by u niej na noc w tygodniu aby wiecej czasu spędzić ze sobą a nie tylko w sobotę na pare godzin bo musi być wypoczęty na niedzielny wypoczynek z mamusią. Autorko dobrze zrobiłaś, że go zostawiłaś i tak byłaś sama w tym związku. Można pracować i mieć czas dla ukochanej osoby a gadanie, że lepiej niech weźmie nieroba to sobie w buty wsadźcie, miedzy pracusiem a nierobem są normalni ludzie.

Gość gość
jak dla mnie to za malo uczuc w nim. gdyby byl serio zakochany, to na pewno robilby wiecej, by sie widziec czesciej. daruj sobie typa, bo chyba glownie ze wzgledu na seks sie spotykal z Toba. powodzenia.

Gość gość
Baby mają nawalone we łbach.

Gość MirabellaaSmutna
Ja również lubię jak facet ma zajęcie, ale uważam, że powinien i czas znaleźć dla kobiety z ktorą jest. Tak jak jedna autorka pisała, ja za bardzo nic o nim nie wiem a on o mnie pomimo tego, że jesteśmy parą od roku. Kiedy mam się dowiedzieć skoro przyjeżdzając do mnie w sobotę wieczorem jest bardzo zmęczony i od razu kładzie się do łóżka. Przecież są niedziele, można rano gdzieś wyjechać i wspólnie spedzić czas, ale on w niedzielę twierdzi, że musi się zregenerować, czyli spać do 12tej, zjeść rosołek, poodwiedzać braci a na koniec wieczorem wypić piwko.

Gość gość
Autorko Twoj facet ma Ciebie w d***e, służysz mu jedynie za materac co sobotę, to taka tańsza wersja d****** Szanuj się kobieto

Gość MirabellaaSmutna
Kochałam go, więc czekałam, że będzie lepiej, ale nie jest, może i gorzej niż na początku :-/

Gość gość
Czas jaki spędziłaś z tym facetem uważam za stracony. Takich facetów to pełno jest. To jest typ faceta który szuka niezobowiązującego bzykania a ty jako osoba do jego szczęśliwego życia nie jesteś potrzebna, potrzebne jest tylko twoje ciało. Tak jak mówię takich chłopów to na pęczki. Tobie potrzebny jest mężczyzna Który będzie pragnął twojego towarzystwa na co dzień który po prostu się w tobie zakocha i Będzie tęsknił za tobą każdego dnia. To łatwo odczuć czy facet interesuje się tylko twoim tyłkiem czy poprostu tobą jako osobą. Ludzie którzy się kochają bez względu na to ile przebywają czasu w pracy i tak chcą ze sobą jak najwięcej przebywać wspólnie gdzieś razem pojechać wspólnie wyjść do teatru wspólnie wyjść do kina wspólnie przyrządzić jakiś obiad czy choćby obejrzeć wspólnie telewizję czy cokolwiek innego jest wiele różnych sposobów na wspólne spędzanie czasu .ten facet nie był absolutnie dla ciebie i bardzo dobrze zrobiłaś że się go pozbyć tylko szkoda że tak późno. Jemu zwyczajnie na tobie nie zależało aż tak bardzo jak powinno mu zależeć i dlatego się wymawia pracą, to dobra wymówka.

Gość gość
Ja miałam męża który prowadzi własną działalność i oczywiście dla mnie nigdy nie miał czasu ale na kochankę to czas znajdował bez problemu więc jak ktoś chce to czas znajdzie zależy tylko na czym mu zależy .rozstałam się z nim właśnie Między innymi dlatego że ciągle nie miał czasu teraz mam faceta który ma dla mnie bardzo dużo czasu jest to zupełnie inna jakość życia jemu się chce wszystko ze mną robić wszędzie ze mną pójść i nie ma problemu że nie ma czasu, czy jemu się nie chce. A wszystko wynika z tego że obecnemu facetowi po prostu na mnie zależy i świata poza mną nie widzi a finansowo jest mi dużo lepiej z tym drugim niż z moim mężem który prowadził firme

Gość gość
Kiedyś usłyszałam takie zdanie z którym się bardzo zgadzam że kobieta która kocha to kobieta stracona a zwłaszcza w przypadku jeśli jest to miłość jednostronna bo wtedy facet widzi to i wykorzystuje to i zrobi z tobą co chce i grasz tak jak on ci zatańczy a ty w niewoli własnych uczuć nie umiesz ustawić tego tak by tobie było dobrze a robisz wszystko tak by to on był szczęśliwy.

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze:gdy człowiekowi zależy na czymś lub kimś to nie ma bata.Staniemy na "rzęsach" by to mieć.Uważam że bardzo dobrze zrobiłaś.

Gość gość
gość dziś Powiedzmy sobie szczerze:gdy człowiekowi zależy na czymś lub kimś to nie ma bata.Staniemy na "rzęsach" by to mieć.Uważam że bardzo dobrze zrobiłaś. x to tylko on ma stanac na rzesach? Tak,tylko jak czlowiekowi zalezy to rozumie,ze ten drugi duzo pracuje i trzeba go wspierac . Dobrze zrobilas bo to facet madry ,wie czego chce i pozna jeszcze nie jedna dziewczyne,ktora z nim bedzie.

Gość gość
to tylko on ma stanac na rzesach? Tak,tylko jak czlowiekowi zalezy to rozumie,ze ten drugi duzo pracuje i trzeba go wspierac . Dobrze zrobilas bo to facet madry ,wie czego chce i pozna jeszcze nie jedna dziewczyne,ktora z nim bedzie. x a jak nie pracuje np w niedzielę? to dlaczego nie poświęcał jej czasu?

Gość gość
Tak,tylko jak czlowiekowi zalezy to rozumie,ze ten drugi duzo pracuje i trzeba go wspierac . X Moj chłopak pracuje po 12 godz dziennie, co tydzień na nocną zmianę. Widujemy się codziennie, każdy weekend spędzamy razem. Ja też pracuj*****ardzo często zostaje u mnie na noc , więc można tylko trzeba chcieć a facet autorki miał ją w doopie.

Gość gość
Jakie to słiiit, że anonimowo powyzywaliście sobie autorkę, co poniektórzy. A wybór był, można było też milczeć. A wiadomo wszak, że dla każdego co innego. Autorka chce mieć chłopaka, któremu na niej zależy, tęskni, chce z nią spędzać czas. I ja też tak widzę miłość i związek. A chłopak i wyzywacze chcą pracować dużo, bzyknąć w swoim spracowanym rytmie i kisić się w rodzinnym sosie. I nikt za to nie ma prawa wyzywać. Tylko musi sobie znaleźć niunię której taka rola odpowiada.

Gość MirabellaaSmutna
Dziękuję :-* i jeszcze apropo tych co piszą, że powinnam go wspierać, ok, ale ja też pracuje, również mam swoje życie, robię dodatkowe kursy, mam problemy ze zdrowiem, i ja nie zasługuje na to żeby mnie ktoś wspierał?

Gość gość
Zasługujesz na wszystko co najlepsze i tego ci życzę. Właściwie wszyscy zasługują;))), on też. Ale co innego jest dla was szczęściem. A twoje już tuż tuż;) Hakuna matata