Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MirabellaaSmutna

Właśnie rozstałam się z facetem, powiedzcie, że dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość MirabellaaSmutna

Cały tydzien jestem sama, on prowadzi własną działalność, odzywa się tylko wieczorem przed spaniem ztekstem co u Ciebie i to nie zawsze, powiedzmy, na 7 dni w tyg 4 - 5 razy dzwonił. Widwywaliśmy się przewaznie w soboty, albo zostawaliśmy u mnie, albo szliśmy do restauracji. Wczoraj się w ogóle nie odezwał, dziś dopiero o 20tej na fb, zapytalam o której będzie, on, że zmęczony żebym ja po niego przyjechała. Ja, że nie bardzo, to on, że idzie spać. Wkurzyłam się, cały tydzień nie ma dla mnie czasu, i nawet w sobotę jest lato a ja sama przed kompem:-((( czara goryczy się przelała :-(

Gość gość
Dobrze zrobilas ,po co ci taki pracus,poszukaj sobie takiego bez pracy,bez kasy,bedzie cie czarowal i bedziesz szczesliwa

Gość MirabellaaSmutna
A co mi z pracusia?, że bzyknie mnie raz na tydzień i tyle go widze?

Gość gość
czasami sa takie ciężkie okresy,ale dobrze że go zostawiłaś bo jesteś gupia

Gość gość
A moze wypil piwo do meczu i nie mogl jechac?

Gość gość
a tak, nie będzie miał Cię kto bzyknąć... wolałabyś nieroba, który bzykałby na okrągło i nic więcej?? babom nie dogodzisz...

Gość gość
dobrze zrobilas,niech facet poszuka sobie madrej dziewczyny .

Gość gość
MirabellaaSmutna Tylu bezrobotnych pod Urzedami Pracy:) wal tam.moze bedzie biedny ale bzykanko bedziesz miec w dzien i w nocy Bozeszzzz ty moj ale idiotka!!!!!

Gość MirabellaaSmutna
Ni rozumiem was, jestem głupia bo chcę się częściej widywać ze swoim facetem niż raz na tydzień przez kilka godzin? To kiedy mamy zbudować ten zwiazek widując sie tylko jedną noc w tygodniu?

Gość MirabellaaSmutna
Poza tym są jeszcze niedziele, w ktore się nie widujemy, bo on odpoczywa u siebie w domu z mamą i bracmi. Podkreślam, nie jesteśmy dziećmi on ma 28 lat.

Gość gość
jesteś gupia i już,ja miewam często takie tygodnie gdzie nie mam czasu a jednak wszystko przetrwaliśmy boo się kochamy :-) tylko ja nie jestem oplatającą winoroślą z mackami która nudzi się wiecznie i gdera

Gość MirabellaaSmutna
Masz takie tyg a u nas jest tak cały czas, od roku, od kiedy jesteśmy parą.

Gość gość
Nie słuchaj ich. Dla nich ktoś kto pracuje jest bogiem bo sami są nierobami. Mógł poświęcać Ci więcej czasu. Jeśli facet ogarnia tylko pracę, a na związek nie ma czasu to niech zajmuje się tylko pracą.

Gość gość
Ja bzykam tak ,ze dwadzieścia organizmów bedziesz miec.Popieszcze i kupię ci buciki ,zagadam i pomasuje.Zgadzasz sie na spotkanie?Mam czasu duzo

Gość gość
Aga ale mnie wkur.....z.Co tytoniem bedzie ?

Gość gość
Mieliscie slub?Bo jak.nie ,to nic sie nie stało.Wydojony i po sprawie

Gość MirabellaaSmutna
Byliśmy parą od roku

Gość gość
Para czy slub bo nie roxumiem.

Gość MirabellaaSmutna
Para

Gość gość
znam wiele malzenstw, ktore pobraly sie po kilku latach chodznia, gdzie widywali sie tylko sobota czy niedziela, nie mieszkali w ogole razem, do tego jakies 1 wspolne wczasy i impreza rodzinna. to juz skok glowka na skaly

Gość gość
ja tam lubię jak facet jest zapracowany ,mam dużo zainteresowań ,a mieszkanie razem jest fajne na początku a potem rutynka i koniec gorącej namiętności i słodkich emocji a na tym mi zależy najbardziej,bardziej niż na pieluchach,w ogóle na pieluchach mi nie zależy ,facet który ma dużo czasu ciągle za mną łazi lepiej jak ma zajęcie ,dziękuje

Gość gość
wiem. tez mam zawsze strach przed mieszkaniem dlugim ze soba. tak powyzej 2lat to sie wkrada chyba nuda

Gość gość
Nie zrobiłaś źle. Facet jak chce, to ma czas.

Gość gość
Tak, jak chce, to ma też mercedesa. Jezu jakie te baby głupie.

Gość gość
wlasnie ze dobrze postapilas, on Cie traktuje chyba jako zapchaj dziure, co to za facet, niech sobie innej frajerki szuka ktora bedzie na jego zawolanie.. palant

Gość gość
zwiazek doroslych ludzi powinien inaczej wygladac, widocznie jemu na Tobie az tak bardzo nie zalezy..

Gość wybierajcie JEDNO
baby są dziwne, chcą aby facet miał i czas i kase, nie rozumieją że na zrobienie kasy potrzebny jest czas, szczególnie na własną działalność, to nie praca 8 godzin i do domu tylko praca 24 na dobe teoretycznie, biznesu trzeba pilnować ciągle. Chcecie faceta co ma czas dla was to nie wymagajcie kasy ( ani dóbr materialnych ), bo mając etat 8 godzin wyciągnie max 3tyś i to góra dla większości. Do wyboru, albo kasa albo czas.

Gość gość
idiotce nie wytłumaczysz ... przecież w każdym harlequinie zawsze wszyscy mają full kasy i jednocześnie tańczą koło księżniczki 24 na dobę więc najwyraźniej można :D

Gość gość
Mniej wiecej wiem chyba o co chodzi. Spotykałam sie z kims kto miał czas mniej więcej raz na dwa tygodnie. A wtedy nie miał ochoty wychodzić z łóżka. Szybko uświadomiłam sobie, że nie spędzanie ze sobą czasu na początku oznacza, że nic o nim nie wiem. Ani co lubi, ani jakie ma zainteresowania. Nawet na rozmowę nie miał siły.

Gość gość
Dobrze zrobilas, a wiesz dlaczego? Nie byla to prawdziwa milosc, bo gdybys go kochala to nie umialabys go tak po prostu zostawic z tego powodu. On niech poszuka sobie naprawde fajnej dziewczyny, cierpliwej, a ty szukaj sobie zasilkowca z mopsu.