Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety ale piękne dziewczyny szukają przystojniaków, pewnych siebie

Polecane posty

Gość gość

aroganckich, one lubią przy takim czuc sie gorsze, slabsze, lubią jak facet nimi rzadzi ,a w seksie robi z nimi co chce , rżnie jak ogier nie zwracając uwagi na to czy ją boli, sory ale taka jest prawda Laski 8,9, 10 na 10 chcą wlasnie takich gości a nie jakis facetow z korporacji w bialych kolnierzykach, niesmialych informatyków itp One chcą biznesmena który poniewiera ludzmi, przygłupiego sportowca z kasą, trenera fitness, albo typa spod ciemnej gwiazdy ktory szkoly nie ma, pracy nie ma a kaase na luksusowe BMW skąds ma. Nie oburzajcie sie, mówie jak jest, nie obracam sie wsrod patologii, nawet takiej nie znam bo patole spkojnych ludzi jak ja nie lubią, mowie o normalnych ludziach, mam oczy i widze. Wy mowicie jedno a ja wiem swoje.

Gość gość
Ale informatyk też może być pewnym siebie przystojniakiem :)

Gość gość
moze, ale 9 na 10 nie jest Nie rozumiesz o czym ja pisze, bardzo ładne dziewczyny nigdy nie zainteresuja się innym facetem niz wymienieni przeze mnie, a jesli taka dziewczyna jest na dodatek samodzielna, inteligentna, pracująca to juz w ogole, marzy o księciu z bajki, o młodym naukowcu, synu premiera itp Podobnie piękni faceci, wy myslicie ze taki sie wami zainteresuje, ja nie widzialem takich par, taki facet przeciętna dziewczyne moze zaliczyc i rano uciec , zostawic ją jak szmate, nie wiem na co licza idiotki ktore lecą na przystojniaków przeciez one sie ponizają i czesto zostają samotnymi matkami

Gość gość
Nie znam przystojnego informatyka :D Poza tym masz rację, to oczywiste ze ludzie wiążą się z podobnymi sobie( są wyjątki np brzydki biznesmen i piękna młoda ale biedna dziewczyna) nie wiem po co o tym pisac. Moze jeszcze zacznij pisac jakie kolory maja owoce warzywa i przepisz tresc bibli udajac ze to twoj pomysl ...

Gość gość
Zamiast wylewac zale, ze ludzie patrza na atrakcyjnosc wez sie za siebie. Osobiście wolałabym przystojniaka niż brzydala. Co to za przyjemność patrzeć na brzydala? Żyć z nim?

Gość gość
Ja jestem piękna i wcale nie zależy mi na przystojniaku, ale na romantycznym facecie, który będzie traktował mnie jak księżniczkę.

Gość gość
gość dziś w d***e macie romantyków

Gość gość
Dawno takich głupot nie czytałam.

Gość gość
Dajcie spokój kobiety mają takie oczekiwania co do wyglądu faceta! są tak wybredne bo nie zagaduje przystojniak buhahaha.

Gość gość
I co z tego, każdy ma prawo wymagać czego chce a nie co wypada ;)

Gość gość
gość dziś problem jest w tym, że część jest brzydka i mają takie oczekiwania! chore

Gość gość
No i dobrze, że mają oczekiwania nawet te brzydkie. Po co im sfrustrowany brzydal?

Gość gość
Gdyby kobiety robily to co mowia to bad boye byli by prawiczkami a porzadni mezczyzni odpedzali by kobiety kijami a jest odwrotnie z tym ze bad boy korzysta szczegolnie jak juz jest w zwiazku

Gość gość
Jak sam jesteś brzydalem, a ładnej wymagasz, to się nie dziw palancie. Każdy mierzy swoją miarą, a przynajmjiej powinien.