Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawskieJajo

Może troche zboczone pytanie ale zadam ;)

Polecane posty

Gość CiekawskieJajo

Lubicie dziewczyny wytrysk na twarz? Jak oceniacie smak nasienia? :*

Gość gość
Nie lubię. Paskudny smak. Nie wiem dlaczego faceci tak się podniecają tym swoim wtryskiem. Lepiej by się spuscil w pościel, a potem porządnie wypral. FUJ! Szczególnie Polacy mają kiepskie nasienie - żrą byle co, to śmierdzi sperma :-D

Gość CiekawskieJajo
Generalnie ponoć może ten smak się zmienić tylko trzeba jeść odpowiednie produkty i unikać innych :)

Gość gość
przykro mi ale sperma jest niedobra ,nie pokazuje tego ale taka jest brutalna prawda,tego się nie da zjeść tak naprawdę ,zresztą ,spróbujcie sami

Gość gość
i nawet jak się nawpychacie ananasków to i tak niewiele pomoże

Gość gość
wczoraj ... Ktoś tutaj jest ekspertem :)

Gość Marrrek
Faceci ktorzy sie tym podniecaja to sa poprostu zwyklymi, prostymi swiniami, lubiacymi myslac ze maja kontrole nad kims. Kobiety moga to wykorzystywac, bo wlasnie wiekszosc hmm "panow", nie nazwe tego mezczyznami bedzie tego pragnac. I to wlasnie pokazuje jak gorsza jestesmy plcia. Sam jestem facetem i wstydze sie jak widze takie pytania. To duzo mowi o autorze. Mam nadzieje ze sa jednak normalni mezczyzni. Tacy jak ja. Co mnie kreci? Dochodzenie w mojej kobiecie, nie ma nic piekniejszego .. dewiacja?? Jak mozna wogole traktowac kobiete jak recznik, leczcie sie ludzie. Pozdrawiam Marek.

Gość gość
Marrrek coś w tym jest. Mój ex tak robił, a ja po tym czułam się upokorzona. Dla mnie to takie jakby oplucie, ocharkanie kobiety w twarz. Nie rozumiem czemu facet to robi kobiecie którą niby kocha? Nie jest to dla mnie podniecające, wręcz przeciwnie po tym czułam się jak szmata.

Gość gość
Wolałbym w środku, na piersi i pupę. Na brzuszek także, nie chciałbym robić to komuś kogo kocham....ale chciałbym skończyć w buzi :-(