Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mironjoj

Co myslicie o dziewczynie ze sztucznym biustem?

Polecane posty

Gość Mironjoj

Ladna, madra, mila, z pasja, ale powiedziala mi ostatnio, ze jej piersi nie sa prawdziwe. Zapytalem bo ma je az nienaturalnie piekne, nie za duze, jednak wygladaly na prawdziwe. Co o tym sadzicie?

Gość gość
jaką ma pasję.

Gość Mironjoj
Studiuje medycyne, kocha chodzic po gorach, duzo tanczy, jest tez muzykiem gra na fortepianie.

Gość gość
1. ma kasę na swoje przyjemności, na pewno biedna nie jest skoro na cycki miała tyle kasy 2. ma kompleksy na punkcie swojego wyglądu, więc możliwe że niedługo postanowi poprawić co innego, policzki, usta, nos? 3. nie zna własnej wartości, bo ocenia siebie przez pryzmat biustu, więc zapewne nigdy nie miała szczęścia, inni też oceniali ją źle.

Gość gość
Jeśli laska miała piegi zamiast biustu i chciała wyglądać bardziej kobieco, robiąc sobie ładne cycki, to spoko.

Gość gość
to niech se szuka faceta ze sztucznym k*****mm :D :D

Gość naturalne wystarczy
jakbym się dowiedział że laska ma sztuczny biust to odpada natychmiast, nawet miss świata, taką mam zasade, pozatym taka ma kompleksy i pewnie będzie miała problemy umysłowe z czasem, szkoda zachodu z taką

Gość gość
To raczej brak ambicji doprowadza do chorób umysłowych. Podziwiam ja, ze miala odwagę spełnić marzenie bo w końcu to też wiąże się z ryzykiem. Dobrze, ze nie patrzy na otoczenie i dba o swoje samopoczucie. Widać, ze był to jej kompleks więc dlaczego miała na własne życzenie się dręczyć? Pewnie,może jeszcze miala dac się ponizac cebuli. Przeżyć nie możesz co :D

Gość niemądre mądre
mądre dziewczyny nie robią sobie sztucznych biustów

Gość Mironjoj
Rozmawialem z nia na ten temat i powiedziala, ze nie miala na tym punkcie ogromnych kompleksow, tylko po prostu miala dosc stanikow push up bo bardzo ja grzaly, duzo chodzi po gorach chciala nosic staniki sportowe i nie wygladac jak chlopak, jest tez tancerka brzucha i do tego tez potrzebowala wiekszego biustu. O basenie i stroju kapielowym nawet nie wspomne. Nie jest osoba zakompleksiona, ale powiedziala mi, ze jesli cos nam nie pasuje w wygladzie, a nie da sie tego zmienic cwiczeniami, czy innymi sposobami to warto zainwestowac w chirurga.

Gość Mironjoj
Az sam jestem zaskoczony, silikon zawsze kojarzyl mi sie z tipsami 5cm i ciuchami w panterke (wybaczcie panie), a tu takie zaskoczenie. Wole na razie jej tego nie mowic, ale te cycki dodaja jej +50 do urody i seksapilu. Wygladaja jak prawdziwe, a zapytalem bo ona jest drobna dziewczyna i taki biust to rzadkosc przy jej wadze.

Gość gość
Sto razy lepszy zrobiony biust niż jego brak.

Gość gość
pewnie, sto razy lepsze sylikonowe plastikowe piłki niż tkanka tłuszczowa