Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takich słowach ?

Polecane posty

Gość gość

Ale szczerze. Spotykam się z facetem od roku. Dzisiaj nocowalam u niego chyba z 10 raz, nie pomieszkuje u niego ani nic tylko właśnie czasami nocuje jak się zasiedzimy. Póki co jeszcze jestem mężatką. Niby mówi ze mnie kocha, ze jestem taka dobra i inna od jego poprzednich kobiet (żona zdradzala go zawsze i wszędzie, na jego oczach, nie szanowala, na łożu śmierci nie przeprosiła nawet, kolejna kobieta tak samo robiła plus urzadzala mu takie sceny, zastraszala,manipulowala ze on już chciał z nią do lekarza psychiatry jechać; artystka nie z tej ziemi,mąż się przez nią powiesil)i ze mi ufa i żadnej innej nie chce. Mówi ze krzywdy mi nie zrobię jak mąż. A dzisiaj... napilismy się... ja kieliszek winka,on z 5..potem jeszcze pil czysta... lubi alkohol ale też ma umiar i potrafi się zachować. A dzisiaj zaciągnął mnie do lozka i chcial się kochać . Powiedzialam ze po pijaku nie chce. A on na to ze wszystkie kobiety to k***y , ze przezyl wielki szok (kochalismy sie juz wcześniej kilkanaście razy) . Ja mu odburknelam ze na zawołanie nie będzie miał. Ale się wkurzylam! Co o tym sądzicie?

Gość gość
Sądzimy, żeś KU/R/WA. Zdradzasz męża z alkoholikiem - "kochalismy sie juz wcześniej kilkanaście razy" - ja przeżywam szok, za każdym razem, jak muszę czytać takie brednie :P

Gość gość
A ja sądzę ze jesteś glupia. Zresztą nie sądzę, ja to wiem. :D czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
inna od jego poprzednich kobiet (żona zdradzala go---inna???!?! :D :D :D :D :D ZDRADZASZ swojego meza z nim, i jestes inna??? aaahahahahaha :D no tak, przeciez go nie zdradzasz, jeszcze, wiec musisz byc inna :D :D :D :D

Gość gość
Cd. A w momencie gdy dojdziesz do wniosków , możesz się zacząć udzielać ;)

Gość Szuja
Skąd wiadomo że jego nie zdradza?

Gość gość
Nie kretynko. Mojego męża nigdy nie zdradzalam, dopóki nie wpadł z któraś i mnie o tym sama powiadomila. Potem wszyscy zaczęli się przyznawać, ze wiedzieli od początku, z wieloma w jednym czasie i tak przez wiele lat. Jesteśmy w trakcie rozwodu, który się ciągnie od 2 lat, bo jego nie ma, zwrotem do sądu nie wysyła , po prostu ucieka. Nie mieszkamy razem od 5 lat. Mam prawo sobie układać życie .

Gość gość
Szkoda z tobą gadać lampucero. Kurwisz się, rozwodu nie masz, a spotykasz się i zostajesz na noc bo się zagadałaś, a po pijaku nie chcesz? :D To jak to z tobą jest? Kochałaś się z nim kilkanaście razy, czy nie chcesz po pijaku? Może poczytaj nimfomanko, co sama napisałaś wcześniej :P

Gość gość
Chyba jednak powinnam dopisać,ze chce pogadać ze zdrowymi ludźmi, a nie skrzywionymi na umysle :D żegnam :D -🖐️

Gość gość
spier..laj dziwo! :p

Gość gość
Nie bede sie znizac do twojego poziomu. Powiedzialam zegnaj-nie dociera? Uposledzona/y haha. Nic dziwnego skoro nikt cię nie chce to gdzieś sie musisz wyżyć..ale mnie rozbawilas/es :D dzięki :D :D

Gość gość
Zastanawia mnie jedno-skoro widzę ze mu zależy, wiem ze mu zalezy, bo dostrzegam to w każdym czynię,słowie i też wiem ze nie jest typem który lubi oszukiwać,angażuje się i pochodzi na serio do znajomości, przepisał mi już teraz połowę swojego majątku wartego prawie miliony złotych, ceni mnie itd, wie ze zostałam bardzo zraniona, nie lubię alkoholu zbyt często i niby liczył sie z moim zdaniem do tej pory to co sie dzisiaj stalo? Aaa i dodal ze nie bede mu bronic alkoholu. W sumie nie bronię, ale dzisiaj się zataczal az w koncu upadl ze 3 razy. Wydaje mi się ze on jest świadomy tego co mówi po Alko. Zawsze był. Spodziewam się ze jutro sie odezwie...

Gość gość
Zastanawia mnie jedno-skoro widzę ze mu zależy, wiem ze mu zalezy, bo dostrzegam to w każdym czynię,słowie i też wiem ze nie jest typem który lubi oszukiwać,angażuje się i pochodzi na serio do znajomości, przepisał mi już teraz czesc swojego majątku wartego prawie milion złotych, ceni mnie itd, wie ze zostałam bardzo zraniona, nie lubię alkoholu zbyt często i niby liczył sie z moim zdaniem do tej pory to co sie dzisiaj stalo? Aaa i dodal ze nie bede mu bronic alkoholu. W sumie nie bronię, ale dzisiaj się zataczal az w koncu upadl ze 3 razy. Wydaje mi się ze on jest świadomy tego co mówi po Alko. Zawsze był. Spodziewam się ze jutro sie odezwie...

Gość gość
to przecież ty masz dziwną sytuację, ja mam życie ustabilizowane i kobieta taka jak ty na inne miano niż k/u/r/wa nie zasługuje i piszę jako mężczyzna. masz prawo "układać sobie życie", tyle tylko, że ty wybierasz zbyt pochopnie i lecisz na łatwiznę. dla mnie kobieta, która zostaje na noc u innego mężczyzny, a nie rozwiązała swoich spraw i wraca do swojego jeszcze nie rozwiedzionego męża nie zasługuje na szacunek. nie będę przedłużał tej frapującej dyskusji boś marna, kobieto. 🖐️

Gość gość
zdradzasz meza to raz a dwa ten twoj obecny nie ma do ciebie szacunku, wszystko to wsadzic w jedno miejsce tylko :D :D

Gość gość
po pijaku?! :O

Gość gość
Dla mnie jasne jest to, że facet ma problem alkoholowy. Rozumiem Twoje pragnienie ułożenia sobie wszystkiego od nowa,ale pmiętaj, że obelgi z ust osoby pijanej są na porządku dziennym (jak widziałaś-już się zaczęło), a poza tym może używać przemocy innej niż tylko werbalnej. Obserwuj i nie daj się zwieść emocjom. Pozwól dochodzić do głowy głównie rozsądkowi.

Gość gość
gość dziś Jesteś analfabeta a do tego cham. Autorka napisała gość dziś ......Nie mieszkamy razem od 5 lat. Mam prawo sobie układać życie . A ty kretynie odpowiedziałeś "....dla mnie kobieta, która zostaje na noc u innego mężczyzny, a nie rozwiązała swoich spraw i wraca do swojego jeszcze nie rozwiedzionego męża nie zasługuje na szacunek..." X Forum analfabetów, żenada

Gość gość
Sprzedałaś sie za "pół majątku" - facet uważa cie za swoją własność. Na pocieszenie - jesteś warta połowy "prawie milionów" :-)

Gość gość
Lubi alkohol ale tez ma umiar.... No faktycznie ma umiar p*****lnal sie ze 3 razy na twoich oczach. Niestety to alkoholik,a ty masz klapki na oczach w postaci prawie milionow

Gość gość
i jesteś jedna na prawie milion :classic_cool:

Gość gość
Prowo. 2/10

Gość gość
1,99/10

Gość gość
jaka zazdrość o pieniądze :D

Jest takie przysłowie "W winie prawda, w wodzie zdrowie". Na początku napisałaś że "lubi alkohol ale też ma umiar i potrafi się zachowac" a późnej "ale dzisiaj się zataczal az w koncu upadl ze 3 razy". Więc chyba jednak nie ma umiaru i nie potrafi się zachowac.

Gość gość
Bredzisz, chyba widzisz co sie dzieje wokół ciebie i ty jeszcze mu do łózka wskakujesz, jak tak potrzebujesz seksu, to może zostań prostytutka?

Gość gość
Sama pijesz z nim, napisałaś wypiliśmy po kieliszku .Pijecie razem i masz pretensje ze cie k***a wyzwał ,jak mu na życzenie wskakiwałaś do łóżeczka i nagle odmówiłaś, to co się dziwisz, on wie ze lubisz się puszczać, nie oczekuj szacunku. Pijesz, bzykasz się, siedzisz nocami u niego, to świadczy o tobie, zes szmata!Ośmieszasz sie na kafe.

Gość gość
Takie są najlepsze do ruchania w dupę.