Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postawiłem się dziewczynie czy to dobrze???

Polecane posty

Gość gość

Witam Wszystkich.Otóż w moim zyciu jest pewna dziewczyna na której mi bardzo zależy.To że ona póki co nie zdecydowana to szczegól.Problem tkwi w jej zachowaniu w stosunku do mnie.Raz miła i przy okazji onieśmielona przy mnie nie potrafi wydusić zdania a raz odstawia cyrki gdy np ktoś z nami jest.Ostatnio była taka sytuacja że byłem u niej w pracy ale slużbowo załatwic pewną sprawe to przy koleżance zaczeła mi docinać opierdzielać a jednocześnie widziałem ukryty uśmiech na jej twarzy.Czasami tak bywało ale nie rozwijałem tematu.Tym razem się wkurzyłem i oberwało jej się lekko ode mnie.Ona się w sumie obraziła,jej koleżanka twierdzi że dobrze zrobiłem sprowadzając ją na ziemie bo ona doskonale wie ze mi na niej zależy i chciała się popisać.Faktycznie Bardzo mi na niej zależy ale wydaje mi się że takie zachowanie z jej strony trzeba ukrucić bo nie bedzie mnie szanować co o tym myslicie???

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, nie pozwalaj sobie na żadne głupie docinki, ona chce się popisać przed koleżankami, że ma więcej do powiedzenia. Swoją drogą ile ona ma lat, 16? Bo trochę to gówniarskie zachowanie.

Gość gość
Chciała sie popisać,owszem. Jest jeszcze bardzo dziecinna i jesli szukasz czegos powaznego,bez krzywych akcji to Wasz zwiazek nie ma sensu i prędzej czy później i tak się w******z i sie skończy ten związek :-)

Gość gość
gówniarskie zachowanie.....

Gość gość
nie już sam co robić zależy mi na niej ale akcje tego typu to lekka przesada i cheć pokazania innym jak to mi na niej zależy tym razem nie przemilczałem tego może się zastanowi co robi

Gość gość
Typowa zołza. Daj sobie spokój.

Gość gość
dziękuje za odp czy jest z niej zołza to może za duzo powiedziane ale faktycznie nie moge sobie pozwolić na takie traktowanie a że sie nie odzywa cóż odbiłem piłke i jestem be przejdzie jej może coś zrozumie

Gość gość
Autorze, dobrze zrobiłeś. Powinna Cię szanować i nie poniżać, upokarzac przy koleżance. To gówniarskie zachowanie, bez klasy. Dziewczyna może i fajna, ale niech dorośnie.

Gość gość
dobrze zrobiles

Gość gość
Boze olej ja chcesz miec taka baletnice co wszytko preszkadza miec dziewczyne. Penie jest ladna i tyle.

Gość jestem sobie zołza mała
no prosze,a ja całymi latami czytałam na Kafe mądrosci w rodzaju ze męzczyzni kochają zołzy a tymi dobrymi miłymi pogardzają,to weźcie sie zdecydujcie jakie dziewczyny wam pasują bo sami najwidoczniej nie wiecie

Gość gość
to chyba debil kocha zołzy,wybaczcie.. Wiadomo,że więcej jest tych k***w i zołz,prawdziwe kobiety gdzieś się schowały,ale to nie powód by kochać byle jakie kobiety XD sami sobie gowno w zyciu robicie.

Gość gość
Witam raz jeszcze.Minął już tydzien od tej sprzeczki.Widuje ją tylko u niej w pracy i oprócz cześć z jej strony nie usłyszę kompletnie nic.Widać że poszlo jej w pięty troche mi przykro ja się zachowuje jakby nic się nie stało.Zastanawiam się co zrobić aby się to wszystko naprostowało.Każdy mi radzi abym to przeczekał bo ona też musi wyciągnąć wnioski ze swojego zachowania.

Gość gość
Każdy mi radzi abym to przeczekał bo ona też musi wyciągnąć wnioski X Dobrze Ci radzą, absolutnie nie wyciągaj pierwszy ręki. I tak poważnie, naprawdę chcesz taka księżniczkę?

Gość gość
Jeszcze z tydzień, i daj sobie spokój z nią. Upokorzyła Cię i nie przeprosiła, i to nie raz. Szukaj dziewczyny stabilnej emocjonalnie.

Gość gość
no faktycznie przeprosić to nie przeprosiła....