Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy moją miłość już macie , a Ja na waszą wciąż czekam , oby nie za póżno

Polecane posty

Gość gość

oby nie daremnie , miłością serc waszych kochajcie Mnie , zwracaniem się waszych myśli ku Mnie , waszymi modlitwami ... To słowa podane przez Maryję polskiej mistyczce Barbarze Kloss w 1980 r. w Morągu .

Gość gość
Maryja mówi też : ... za każdym razem gdy się w modlitwie do Mnie zwracacie ja z wami modlę się do Boga , ilekroć mnie wielbicie , Ja z wami wielbię Boga , jest to wasz cel na wieki a Ja do tego najkrótszą drogą ... . .. wierzcie w Boga i we Mnie wierzcie , a ja wam wszystko wyproszę ...

Gość gość
XD okej.

Gość gość
Najświętsza Maria objawiła się Mary Efrem i przekazuję słowa : " Jeżeli miłość do Mnie nie będzie mieć korzeni głęboko wrośniętych w wasze dusze to szybko zaniknie albo zostanie wyrwana przy pierwszym 'sztormie' który ją zaskoczy ..." " Ufajcie mi i miłujcie Mnie , ja tego tak bardzo pragnę ... . Pomóżcie mi zbawiać dusze tych które same się nigdy nie zbawią , a z modlitwą waszą za nich ofiarowaną będzie to możliwe ..." .

Gość gość
co ranka , gdy mówię do Niepokalanej Maryi to czuję że bardzo mnie kocha i płomienie jej miłości ogarniają moje chore serce . Ciągle ponagla aby wszystkich zapewniać o Jej pragnieniu ratowania każdego bez wyjątku ..

Gość gość
Najświętsza Maria przyjmie każdego , kto tego tylko zapragnie a Jej miłość jest potężna . Miłość Maryi potrafi ocalić i ochraniać każdego kto tylko tej miłości zacznie szukać i jej wzywać . . wpisując w wyszukiwarce słowa : " Płomień Miłości Niepokalanego Serca Marii " można znaleźć i poznać objawienie i orędzia dane węgierskiej mistyczce bł. Elżbiety Szanty .

Gość gość
dziękuję autorko ,

Gość gość
Dziękuję ..

Gość gość
Ostatnie Orędzie Matki Najświętszej z Medziugorje, 2. sierpień 2018r. „Drogie dzieci, Z matczyną miłością wzywam was, byście otworzyli serca na pokój, byście otworzyli serca na mojego Syna, aby w waszych sercach zabrzmiała pieśń miłości do mojego Syna, gdyż pokój jedynie przez tę miłość przychodzi do duszy. Moje dzieci, wiem, że jest w was dobroć, wiem, że miłujecie miłością miłosierną. Jednakże wiele moich dzieci jeszcze ma zamknięte serca. Myślą, że mogą działać bez skierowania swoich myśli ku Ojcu Niebieskiemu, który oświeca, ku mojemu Synowi, który wciąż od nowa jest z wami w Eucharystii i pragnie was słuchać. Moje dzieci, dlaczego do Niego nie mówicie? Życie każdego z was jest ważne i drogocenne, gdyż jest darem Ojca Niebieskiego na wieczność. Dlatego nigdy nie zapominajcie o dziękczynieniu, mówcie do Niego. Moje dzieci, wiem, że nieznane jest wam to, co się dzieje potem ( po życiu), ale kiedy nadejdzie to wasze potem, otrzymacie odpowiedź na każde pytanie. Moja matczyna miłość pragnie, abyście byli gotowi. Moje dzieci, niech wasze życie pozostawia dobre uczucia w sercach ludzi, których spotykacie, uczucie pokoju, dobroci i przebaczenia. Na modlitwie nasłuchujcie co mówi do was mój Syn i czyńcie to. Ponownie wzywam was do modlitwy za swoich pasterzy, za tych, których mój Syn powołał. Pamiętajcie, że oni potrzebują modlitwy i miłości. Dziękuję wam.

Gość Iliria

Najświętsza Maria, Biała Podlaska 15 II 2019r.

:" ... Pragnę, abyście pozwolili Mi działać w waszych sercach i umysłach.
Z Woli Boga, pośredniczę wszelkim Łaskom Bożym, a wynika to z tytułu Królowej Nieba i Ziemi. Nie Ja sama nadałam sobie te wszelkie godności, to uczyniła Trójca Święta.
Działam wiele dla ratowania dusz, lecz nie wszystkie mogę uratować, dlatego muszę prosić was o pomoc, aby wyrwać dusze, którym grozie wieczne potępienie w piekle. Modląc się, oddając swe modlitwy  Bogu przez Moje Niepokalane Serce, dajecie przez to Mi możliwość większego ratowania, jeszcze większej pomocy, osobom zagrożonym wiecznym potępieniem.
                 Jeżeli się nie opamiętacie, jeżeli nie zaczniecie dostatecznie pokutować, to także w Mojej umiłowanej Polsce będzie to samo, co jest teraz na Zachodzie.
Można ratować Kościół i Naród, lecz do tego, potrzebna jest modlitwa, post o chlebie i wodzie oraz ofiary wielu, wielu modlących się i pokutujących.

Cieszy Trójcę Świętą i Mnie Matkę mego Syna Jezusa fakt, że jest jednak już mała grupka wiernych Bogu osób, które się modlą i ofiarują Bogu.

Kocham was niezmiernie mocno o Moje umiłowane, słodkie dzieci światłości, miłe Mojemu Macierzyńskiemu Sercu. Z Miłością przytulam was do wnętrza Mojego Serca. Wszystkim czytającym i słuchającym błogosławię, w Imię Ojca † i Syna † i Ducha Świętego. † Amen. †††