Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobiecie wolnego stanu przyjaźniącej się

Polecane posty

Gość gość

z żonatymi mężczyznami?

Gość gość
Że się przyjaźni z żonatymi mężczyznami?

Gość gość
Jak taka kobieta jest postrzegana przez otoczenie?

Gość gość
A kogo to obchodzi? To tak, jakby zapytać, jak jest postrzegany kibol przez otoczenie. Świata nie zmienisz. Jedne się przyjaźnią, po prostu. Inne szukają. Tyle.

Gość gość
A kogo to obchodzi? To tak, jakby zapytać, jak jest postrzegany kibol przez otoczenie. Świata nie zmienisz. Jedne się przyjaźnią, po prostu. Inne szukają. Tyle.

Gość gość
Taka kobieta zwykle poluje ona na zonatych i przez zajete kobiety jest zle odbierana.

Gość gość
Właśnie w tym rzecz, że na nikogo nie poluje. Po prostu ceni mężczyzn jako przyjaciół.

Gość gość
Kobiety nie cenia przyjazni nawet miedzy kobietami

Gość gość
Nieprawda. Jestem kobietą i stawiam przyjaźń ponad wszystko inne.

Gość gość
Ja jestem taką kobietą i wiesz co Ci powiem,przestań się przejmować opiniami innych. Oni mierzą Ciebie swoją miarą i to oni mają problem z interpretacją słowa przyjaźń i postrzegają to przez pryzmat swojego postępowania.

Gość gość
Jak kobieta przyjazni sie z mezczyzna zonatym to niedlugo albo juz z nim sypia

Gość gość
miedzy kobietami najczesciej nie ma przyjazni.... przyjazn z kobieta najczesciej sprowadza sie do obrabiania sobie/komus doopy i konczy sie w chwili gdy na horyzoncie zamajaczy para meskich spodni

Gość gość
miedzy kobietami najczesciej nie ma przyjazni.... przyjazn z kobieta najczesciej sprowadza sie do obrabiania sobie/komus doopy i konczy sie w chwili gdy na horyzoncie zamajaczy para meskich spodni i nigdy nie zastanawiałaś się co z tobą jest nie tak skoro nie potrafisz zbudować z kimś relacji przyjacielskiej?

Gość gość
Ja się przyjaźnie już 10 lat i jeszcze się z nim nie przestałam, więcej dzięki mnie nie rozpadło się jego małżeństwo. Ale jak napisałam wyżej, to inni mają problem z postrzeganiem przyjaźni i to oni nie potrafią trzymać rączek przy sobie więc każdemu będą przypisywać prawdopodobieństwo swojego postępowania w takiej sytuacji.

Gość gość
Ten zotany to brzydal albo nieudacznik co laska z nim jest dla kasy

Gość gość
dzisiaj w nocy taką ****ałem co tak mówiła.

Gość gość
mam 3 kumpli od lat, każdy w swoim czasie się ożenił- jeden dwa razy nawet, inny po rozwodzie miał i ma tłumy dziewczyn, trzeci przed małżeństwem miał opinię takiego co sypia z każdą. Z żadnym nie spałam, ba nawet się nie pocałowałam czy nie pomacałam (i nie jestem jakaś paskudna, po prostu nie interesowali mnie w aspekcie seksualnym, a jako kumple sa fajni). I mam te przyjaźnie po 8, 12 LAT

Gość gość
Mam taką dziwkę od lat, ale co ja będę wam opowiadał.

Gość gość
Mam taką dziwkę od lat, ale co ja będę wam opowiadał. NAM NIE MUSISZ, POWIEDZ ŻONIE O DZIWCE, A DZIWCE O TYM, ZE TAK JĄ NAZYWASZ. a tak na marginesie, pamiętaj , ze to że jesteś ujem nie sprawi że twój ci urośnie

Gość gość
Wiesz co mam to w d***e. Zbyt dużo doświadczyłem żeby przejmować się takimi żałosnymi poradami. Od kogoś kto chuj widział że tak powiem. Ludzie to s*******ny tyle ci powiem. nie warto.

Gość gość
Ten , który patrzy na wszystko i wszystkich przez pryzmat seksu, nigdy nie zrozumie istotny przyjaźni, która jest porozumieniem, relacją duchową. Tylko i wyłącznie.

Gość gość
ehe do czasu.

Gość gość
Mój chłopak tez miał koleżanki, ktore jak zaczęliśmy być razem nagle się w nim wszystkie k***a zakochały :D :D

Gość gość
Wiesz co mam to w d***e. Zbyt dużo doświadczyłem żeby przejmować się takimi żałosnymi poradami. Od kogoś kto ch*j widział że tak powiem. Ludzie to s*******ny tyle ci powiem. nie warto. a może będąc byle jakim facetem, pełnym złości i niechęci do wszystkiego i wszystkich przyciągasz właśnie tylko kiepskich ludzi, kiepskie kobiety, a nawet jak masz szansę na coś lepszego to sam to psujesz swoim podejściem. Każdy ma jakieś przeżycia, może nawet gorsze od ciebie, ale nie wmówisz mi , ze facet który sypia z jakaś kobieta od lat i mówi o niej d***** jest wart jakiegoś dobrego traktowania. Chcesz czegoś lepszego od życia to zacznij od siebie

Gość gość
Mój chłopak tez miał koleżanki, ktore jak zaczęliśmy być razem nagle się w nim wszystkie k***a zakochały a on niby takie cudo ze nic tylko go rżnać?

Gość gość
że woli normalnych facetów od kobiet

Gość gość
Ale ja nie chcę niczego lepszego od życia. Nie oczekuję od ludzi cudów bo oni zwyczajnie nie są w stanie tego dać. Starają się ale wychodzi jak zwykle. Ta d***** jest wystarczająco dobra. I to jest przynajmniej prawdziwe. Bez tego chorego polotu, obietnic których i tak nikt nie potrafi dotrzymać.