Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany facet

Polecane posty

Gość gość

Jak zachowuje się zakochany facet? ale taki, który jest zakochany juz dluugi czas. Próbuję rozwiać wątpliwości. Poznaliśmy się juz 3lata temu, byla ( jest) chemia, motyle ..wszystko to co jest normalne w tym stanie. Wyznal mi również swoje uczucia, nie przyjelam ich entuzjastycznie..dlatego ze on jest zajety. Żonaty. Mija czas , a my wciąż mamy kontakt. Regularny. Czasami *czesciej, odnosze wrażenie ze on wciaz to czuję.. po czym jestem przekonana ze z tego juz nic nie ma- ze to tylko kolega. W tym momencie ja wycofuje się,mam dosyc tej huśtawki emocjonalnej.. Poinformowalam go o tym ze nie bedziemy się juz widywac z pewnych względów ( nie zna prawdziwej przyczyny) On, dal mi wyrazny chyba znak ze bedzie tesknil.. Wiem ze dobrze robię bo robie to dla siebie. Chce sprawdzić czy on będzie sie odzywal kiedy nie będziemy sie spotykac ,chce zrozumiec swoje uczucia i przede wszystkim zakonczyc ta znajomosc prowadząca do nikąd. Czy ktoś ma podobne doświadczenia?

Gość gość
Bawić się możesz michem. Juz ma oponę ale ma większego więc słoń wam wyjdzie. Biorę co mam koło siebie. Szczęścia życzę ja już wybrałem...i wiesz co? Mam już tego banana na ustach ;-)

Gość gość
Juz sobie odpowiedzialaś :-) " ... i przede wszystkim zakonczyc ta znajomosc prowadząca do nikąd. "

Gość gość
12.43 to na pewno nie tyczy sie ciebie. .. Spokojnie ;)

Gość gość
Ja tylko chce dobrze p******c! Czy to źle? Jak wyjdę z dołka wezmę się za was wszystkie :-)

Gość gość
Nie bądź taka pewna. Jest coś takiego co może dać facet i stan cywilny nic do tego nie ma. To coś na co ona czeka.

Gość gość
Ten brak czasu powoduje to ze chcesz na szybko.

Gość gość
Daj sobie spokój. Ja mam podobne bardzo doświadczenie. Jestem mężatką, kocham innego juz 5 lat. To droga donikąd, niestety. Tez bylo tak jak piszesz. Ale to moze trwac latami, az w koncu z roznych przyczyn jednemu z Was sie ta milosc "znudzi". Dla Ciebie lepiej, zebys to byla Ty. Ale wiem, jak wiele cierpienia to kosztuje.

Gość gość
Wiecie, jestem w końcu w momencie w którym potrafię sie wycofać-zdystansowac. I cieszy mnie to :) ze teraz mam ta siłę. Chce wykorzystać ta szansę na zapomnienie.. Wiem ze bedzie do mnie pisal.. ja bede odpisywać bo nie potafilabym byc jeszcze zupełnie obojetna . Ale z każdą wiadomością bede budować mur nie do przeskoczenia az powoli bedziemy sie oddalac .. On nie jest mi obojętny, szanuje to że ma rodzinę, chce by byl szczesliwy w zyciu - ja tez chce byc,a będąc obok niego nie potafie..isc na przód.

Gość gość
A i licze na " co z oczu to z serca".....

Gość gość
No to dzięki że mi to powiedziałaś zaoszczędzimy na czasie.

Gość gość
15.33 to nie do ciebie.. Jego na pewno tutaj nie ma.

Gość gość
Szanuje to że ma rodzinę hahahah menelica jedna.

Gość gość
15.37 no koment.

Gość gość
kilka lat minęło i brak rozwodu. zmarnował twój czas

Gość gość
zakochany facet chce być blisko

Gość gość
15;37 a ty zdziro co soba reprezentujesz?

Gość gość
To że on się dla ciebie nie rozwiedzie szmato.

Gość gość
idealnie, nie chciałbym miec go na sumieniu jakby mnie przestał zadowalac albo znudził się. jeszcze mógłby się mścić. pewnie byl w kościółku dziś, porzadne małżeństwa tak robią :-)

Gość gość
16;08 O! widzę ze gwiazda niedojedzona ze swoim uciekajacym mężem od niej, znów w natarciu buhahahahahahah. Jak wesz sie pojawiasz wszedzie.

Gość gość
hej drodzy rodzice, poznajcie azora, azor jest po rozwodzie, ale dobry z niego człowiek

Gość gość
a ja ci zycze zeby ta zona wkoncu ci ryj oklepala i to tak przy twoich znajomych.ze odechce ci sie zonatych raz na zawsze.

Gość gość
Zakochany mezczyzna najbardziej cierpi przez kobiety

Gość gość
mi oklepala? ten chuy pi 5 latach dopiero mi o tym powiedział. nie umie go żona zadowolić i na łańcuchu przywiązać do budy czy może mam się do niej przejść i opowiedzieć co znudzony mąż wyprawia? myslicie, że doznałaby szoku ma wiesc, że jej qtas jest zdolny do założenia monitoringu w domu "przyjaciółki'?_

Gość gość
zakochany facet nie robi uników

Gość gość
powiedz zonie, ma prawo wiedziec z jaka lajza zyje

Gość gość
16;41 jaka ty jestes pieprznieta to sie w głowie nie mieści. Nie dość że głupia, nie dość ze wulgarna to jeszcze prymitywna. juz sobie ciebie wyobrazam jak taką stara wieśniarę z lakierem na szponach schodzacym od tygodnia.

Gość gość
dziś ,dziś dziś ty kazdemu widze chcesz dokopać. weź się za siebie, ogarnij kobieto, bo to co soba reprezentujesz to już woła o pomste do nieba! jesteś chora, ale do tego masz wyjatkowo wredny charakter

Gość gość
tak wuwunio wywiadcze jej przysługe. żadna kobieta nie powinna się z takim typem jak ty męczyć i być poszukiwana przez takie coś jak ty.