Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego biedni ludzie są grubi?

Polecane posty

Gość gość

Jak nie mają kasy, to skąd tyle żarcia?

Gość gośćnią i
Mi kiedyś powiedziała jedna ekspedientka w sklepie która czasami ze ma rozmawiala. Wiem ze byli dość biedni dużo dzieci tylko ona pracowała i była gruba .Ze je byle co czasami czasami w nocy jak wróci z pracy a niektórzy myślą że jak gruba to ze dużo jak ona czasami nie miała co jeść.

Gość gość
bo kupują tanie jedzenie z biedronki, a tanie jedzenie jest zapchane syropami glukozowymi, cukrem, białkiem sojowym, wypełniaczami napychaczami typu guma guar, mąką itp a to wszystko ogromnie kaloryczne

Gość gość
Bo jedza tuczace syfy, które są najtańsze

Gość gość
Brochów – gmina wiejska w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim. W latach 1975-1998 gmina położona była w województwie warszawskim. Siedziba gminy to Brochów. Do końca 1995 roku gmina nazywała się gmina Tułowice z siedzibą w Tułowicach.

Gość gość
bo podstawą ich diety są potrawy mączne i ziemniaki oraz goovna marketowe pełne cukru?

Gość gość
Bo są leniwi. Jedzą syf, zamiast ugotować zdrowe, pożywne jedzenie. Wolą zapchać kałdun i poleżeć, zamiast skoczyć na ryneczek i trochę czasu w kuchni spędzić.

Gość gość
Masz rację. Jedzą tani syf bo nie chce im się przyrządzić pożywnych posiłków.

Gość gość
Jestem ubogą kasjerką z piątką dzieci i wprost uwielbiam żreć gumę guar i glutaminian sodu, żarłabym kilogramami, bo to mało pracochłonne 🖐️