Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 91

Pozew o ustalenie ojcostwa

Polecane posty

Gość gość 91

Mam problem,i chcialabym sie dowiedziec kilku rzeczy zanim wybiore sie do jakiegos adwokata. Mam 5 miesieczna corke,z ojcem mojej coreczki rozstalam sie jak bylam jeszcze w ciazy okazalo sie ze nie zaslugilal na to zeby byc tata. A ja stwierdzilam ze sama wychowam moja perelke nie chcialam tez zeby moja corka byla przez niego uznana w urzedzie a jemu to na reke bylo. Teraz chciala bym mu zalozyc sprawe o ustalenie ojcostwa i alimenty ale niewiem co i jak,i jak sie do tego zabrac. Doradzce cos

Gość gość
w necie jest pelno gotowyh wnioskow o ustalenie ojcostwa i alimentow.

Gość gość
Brochów – gmina wiejska w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim. W latach 1975-1998 gmina położona była w województwie warszawskim. Siedziba gminy to Brochów. Do końca 1995 roku gmina nazywała się gmina Tułowice z siedzibą w Tułowicach.

Gość gość
nie zasłużył na to by być ojcem, ale by bulić alimenty już tak? :D

Gość Kataszynka
Odezwij się z tym problemem do kancelarii http://www.adwokat-aks.pl/ Zajmują się przede wszystkim sprawami z prawa rodzinnego, w tym właśnie ustalaniem ojcostwa, więc na pewno Ci pomogą. Nie przejmuj się, na pewno sobie poradzisz z tym problemem. Grunt to się nie poddawać, bo to najważniejsza rzecz.