Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyprowadzka to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

W skrócie sprawa wygląda tak, że mieszkam sama z tatą i jego dziewczyną, jego praktycznie nigdy nie ma w domu ze względu na prace zagranicą, kiedy wyjezdza nie utrzymujemy kontaktu a natomiast kiedy wraca czepia sie mnie o kazdy,nawet najdrbniejszy szczegol. Dzisiaj stawił mi ultimatum, że jeśli pod jego nieobecnośc dwudniową nie posprzątam całego domu na błysk to mogę się wyprowadzać.. To nie pierwszy raz kiedy podczas klotni mowi mi zebym sie wyprowadzala.. moze to byloby najlepsze wyjscie? co sadziecie? mam 18 lat, za 2 tygodnie jade do pracy, myslalam zeby po powrocie znalezc sobie chocby jakas kawalerke.

Gość gość
ccxcxcxx

Gość gość
Brochów – gmina wiejska w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim. W latach 1975-1998 gmina położona była w województwie warszawskim. Siedziba gminy to Brochów. Do końca 1995 roku gmina nazywała się gmina Tułowice z siedzibą w Tułowicach.

Gość gość
a jak ojciec wyjezdza mieszkasz sama czy z jego laską?

Gość gość
sama

Gość gość
to ojciec ma rację, powinnaś po sobie sprzatać i utrzymywać dom w czystości

Gość gość
ale sęk w tym, że w tym domu jestem sprzątaczką, do mnie nalezy obowiazek koszenia trawy i sprzatania i robie a on potrafi zobaczyc plamke na dywaniku i powiedziec ze balagan syf itd

Gość gość
wyobraź sobie sytuację gdy ty wracasz do własnego domu po dłuższym czasie i jest chlew - bo osoba która tam mieszka i za to nie płaci ma porządek w doopie. też bys była wkurzona na jego miejscu

Gość gość
ale kto ma w tym domu sprzątać jak jego nie ma? wynajeta pani do sprzatania czy pan do koszenia trawy?

Gość gość
gość dziś ale sęk w tym, że w tym domu jestem sprzątaczką, do mnie nalezy obowiazek koszenia trawy i sprzatania i robie a on potrafi zobaczyc plamke na dywaniku i powiedziec ze balagan syf itd xxx zawsze możesz mu powiedzieć, że zamierzasz go odciązyć w finansowaniu ciebie bo idziesz do pracy więc sprawiedliwie by było gdyby on też spróbował ci pomoc w sprzataniu i sam wyczyscił plamkę

Gość gość
dodam jeszcze że nie dosc ze musze zajmowac sie calym domem,to mam szkole, a pieniedzy od niego nie dostaje nawrt 1 zl i musze utrzymywac sie z alimentow a to jedynie 500zl + grozi mi ze bede musiala mu placic za czynsz

Gość gość
a te alimenty to masz od kogo?

Gość gość
od mamy ktora mieszka zagranicą