Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mdłości a płeć dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jaka u Was była płeć dziecka jak mialyscie mdłości w ciąży? Ja mam je od rana do wieczora. W pierwszej ciąży nie miałam takich objawów i urodziłam syna. A jak było u Was.

Gość gość
Ja też w pierwszej ciąży nie miałam i urodziłam syna za to w drugiej to mnie m eczyly całe trzy miesiące i urodziłam córkę. A na widok lodówki to biegła do łazienki tak mi wszystko smierdzialo

Gość gość
Ja wymiotowałam do porodu i 2 synków mam :-)

Gość gość
Moja przyjaciółka oprócz rosnącego brzucha nie miała innych objawów ciąży i urodziła córeczkę.

Gość gość
to nie ma żadnego znaczenia

Gość gość
Ja wymiotowałam i jest córka.

Gość gość
gość dziś Moja przyjaciółka oprócz rosnącego brzucha nie miała innych objawów ciąży i urodziła córeczkę. xxx U mnie też bez objawów i czekam na synka

Gość gość
Wymiotowałam w obu- mam syna i córkę.

Gość gość
Ja miałam zero mdłości - urodziłam synka moja szwagierka zero mdłości - urodziła córkę moja koleżanka nr 1 zero mdłości - urodziła synka ta sama koleżanka w kolejnej ciąży straszne mdłości- urodziła córkę koleżanka nr 2 straszne mdłości - urodziła córkę koleżanka nr 3 straszne mdłości - urodziła synka Tak wiec nie ma na to reguły

Gość gość
To czy sa mdlosci czy nie zalezy od ilosci hormonow ciazowych i nie ma nic wspolnego z płcią dziecka.

Gość gość
Ja w pierwszej zero mdłości i urodził się syn, teraz mam już 4 tydzień mdłości druga ciąża, ciężko wytrzymać a to dopiero 9 tydzień ciąży. jestem wykończona. A jak lodówkę otwieram to muszę nos zatykac wszystko mi śmierdzi a szczególnie mięso

Gość gość
Ja miałam mdłości przez 6 miesięcy. Schudłam 6 kilo. Zaczęłam tyc dopiero w 6 miesiącu. Wypróbowałam wszystkie możliwe metody Ale i tak o wyjściu do sklepu czy gotowaniu nie było mowy. Wszystko śmierdzi; ludzie na miescir drukarka w pracy, galerie handlowe, własna łazienka czy samochód. Współczuję dziewczyny szczególnie latem. Mnie ratowały mrozy i siedzenie na balkonie zimą. A czekam na córeczkę.

Gość gość
W obu ciazach miałam mdłości, pierwszy syn druga córka

Gość gość
ty naprawdę wierzysz ze plec dziecka wpływa na mdlosci...? :\

Gość gość
Może coś jest z tymi mdłościami skoro nie które kobiety wcale ich nie mają a urodziły synów. U mnie np było tak że nie miałam mdlosci i urodził się syn

Gość gość
Ja przez 4 miesiące miałam mdłości na sama myśl o jedzeniu i urodziłam syna. Niby w jaki sposób ma to mieć cokolwiek wspólnego?

Gość gość
Ja mam dwóch synów, w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów a w drugiej rzygalam jak kot