Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swr

Czekać czy zapomnieć?

Polecane posty

Gość swr

Witam wszystkich. Nie mam z kim o tym popisać więc pomyślałem, że napiszę tutaj by zobaczyć co byście zrobiły/li na moim miejscu i ocenili jak ta cała sytuacja wygląda. Z góry prosze o nie dodawanie głupich komentarzy. Historia będzie długa dlatego jeśli nie chce Ci się czytać tych smutów to rozumiem. Może to wyglądać jak opowiadanie gimbusa ale dodam, że mam 22 lata. Chodzi o to, że z dziewczyną byłem 3 lata. Zawsze mogła na mnie liczyć, kochałem ją a one dobrze o tym wiedziała. Po prawie 3 latach poznała pewnego chłopaka z którym miała coraz lepszy kontakt, nie zabraniałem jej tego no bo w końcu to nie więzienie. Na 2 tygodnie wyjechała z Polski i ogólnie przez ostatni czas między nami było inaczej. Na drugi dzień po jej powrocie przyznała mi się za którymś razem, że w dzień wcześniej była u niego i się całowała z nim, ten dzień wcześniej to dokładnie 3 lata jak jesteśmy razem ( świetny prezent) :) . Wmawiała, że bardzo tego żałuje i że zerwie z nim kontakt. Później u niej na fb przeczytałem masę słodkich wiadomości miedzy nimi. Świat mi się zawalił bo nigdy bym się tego nie spodziewał. Dałem jej szanse jednak później przyznała mi się, że dalej piszą. Dodam, że w ostatnim czasie nie widywaliśmy sie codziennie bo ja studiowałem w innym mieście. Takich akcji było jeszcze parę, mimo wszystko mieliśmy kontakt i po jakimś czasie chciałem by było jak dawniej. Żyłem z nadzieją wiedząc, że mają kontakt i wierząc w jej słowa, że mnie kocha. Wszystko się zmieniło gdy przez przypadek zobaczyłem jej smsy. Chyba rozumiecie, że nie miała u mnie zbyt dużego zaufania a że była okazja do sprawdzenia no to.. zobaczyłem, że napisała mu że był dla niej bardzo ważny ale to co się stało nigdy nie powinno się stać i bardzo tego żałuje. Od razu pomyślałem o zdradzie chociaż wcześniej dopuszczałem taką możliwość. Po rozmowie przyznała mi się, że to zrobiła i że nienawidzi siebię za to ( a zawsze się śmiała z takich puszczalskich dziewczyn) . Między czasie nawiązała kontakt ze swoim byłym który do dziś dzień już od 2 miesiecy przyjezdza do niej co tydzien. Zerwałęm z nią kontakt chociaz co pare dni pisze. Nie wytrzymałem już tego i nie mogłem patrzeć na to co wyrabia osoba dla której jeszcze pare miesięcy wcześniej oddałoby się życie. Ostatniego weekendu spotkaliśmy się i się przespaliśmy i już sam nie wiem co mam sobie myśleć. Zauważyłem, ze pisze z tym z którym mnie zdradziła typu " dzien dobry Robaczku :-* " itp. Rozum karze skończyć to na amen ale serce coraz częsciej nie daje zapomnieć. nawet nie chcę opisywać tego co przeżyłem przez ten czas. To chyba najgorsze pare miesięcy z mojego życia. Wiem, że głupi jestem, że odrazu jej nie rzuciłem no ale co zrobić. Wykańcza mnie to i już chyba sobie z tym nie radzę. Dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Niezły przebieg ma Twoja dziewczyna! Zdradza Cię z jednym, spotyka z byłym i w międzyczasie przespała się z Tobą, wow,

Gość swr
Coś w tym jest. A pomyśleć, że jeszcze pół roku temu to była świętość o której nigdy bym tak nie powiedział

Gość gość
No właśnie, BYŁA juz nie jest. Zapomnij o niej, chyba że taki układ Ci odpowiada, jesli nie, to banalne, ale zajmij się sobą. Nauką, pracą, jesli masz możliwośc to moze wyjedź na jakąś sezonówke? Poznasz nowych ludzi, zobaczysz trochę świata i nie będziesz jej widywał, pomyślisz czego chcesz od życia, czego oczekujesz od ludzi, od przyszłej kobiety. Po postu żyj, rób wszystko, co oddali Twoje myśli od niej.

Gość gość
Kurde jak mogles w nią wejść wiedzać ze obracala dwóch !!! Ja bym nie wybaczyla a już na pewno nie tak szybko. Ona samej siebie nie szanuje a Ty oczekujesz ze będzie szanować Ciebie? Miej honor ona niech żałuję co straciła. Ciekawe co zrobisz jak powie że jest w ciazy?? To Twoje czy któregoś z tamtych dwóch kolesi. Współczuję Ci. I tego prezentu jak Ci podarowała. Gdzieś czeka na Ciebie wierna i wartą Ciebie kobieta.

Gość gość
Ale debil i s******lona c***a z ciebie nie mogę tego czytać

Gość gość
Poboli, pokuje i przestanie braci sie nie traci ale na zdradzajace kobiety się nie czeka

Gość swr
Obracała jednego i wątpie by obracała byłego chociaż możliwe, że to moja głupia naiwność. gość dziś dziękuje za dobrą radę. Trochę ciężko ale czas spróbować znowu.

Gość swr
Gorzej, że okolica i byle co mi o niej przypomina. gość dziś Bo miłość jest ślepa i głupia. Prezent rzeczywiście wyszukany xD to wszystko tak w wielkim skrócie bo nikt by całości nie przeczytał. Nie życzę tego nikomu. Sprawiedliwość :)

Gość gość
Dobra k***a z niej. P*****l te dziwke i znajdź sobie kobiete. Tylko patrz oczami nie fiutem i myśl!!!

Gość gość
To dalej maczaj i wierz ze jest wierna. Naiwny... milosc jest slepa ale nie mozesz mowic ze deszcz pada jak ktos pluje Ci w twarz :(

Gość swr
Wiem, rozumiem. Chyba musiałem usłyszeć to od kogoś innego. K***a stawaj na głowie żeby było dobrze i takie o to są efekty. A to ponoć mężczyźni tak zdradzają. Dziękuje wam, jeśli jeszcze ktoś ma coś do dodania to śmiało.

Gość gość
Jeśli kochasz, nie zapomnisz, czekać ? na co? na kolejną zdradę? chyba raczej będzie ci trudniej...a swoją drogą zdrady raczej nie wyeliminujesz, czasem jeden pocałunek wystarczy i..już nie zapomnisz. 3maj się!

Gość gość
To ze Ci się trafiła puszczalska nie oznacza ze każdą kobieta taka jest nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Nom.. szanuj się brachu. Znajdzie się taką co Ci będzie szanować.

Gość swr
Jest mi już wystarczająco trudno nie wiem czy może być gorzej :) mam nadzieje, że wyjdę z tego doła :(

Gość gość
Wyjdziesz, ale musisz się czymś zająć. Uwierz mi, siedzenie i użalanie się nad sobą nie pomaga, znam z własnego doświadczenia! Nie kontaktuj się z nią, zablokuj wszelkie kontakty, żeby Cię nie korciło odezwać się do niej i zapełnij sobei cały dzień zajęciami, żeby ciagle coś robić.

Gość gość
wyjdziesz,gość wyżej ma rację!

Gość swr
Szkoda, że to nie jest takie łatwe jak się mówi, ale dzięki!