Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starszym mężczyznom naprawdę zależy na młodych kobietach

Polecane posty

Gość gość

a może są one dla nich zabawkami, dzięki którym mogą się dowartościować w momencie przekwitania męskości? Jak myślicie? Wierzycie w to, że dojrzały mężczyzna może naprawdę kochać kobietę, która mogłaby być jego córką?

Gość gość
o tym czy są zabawkami (dotyczy nie tylko starszych ale w sumie wszystkich) decydują same zainteresowane, w jakiej roli się ustawią

Gość gość
ja wiem, mna sie zabawil 29latek, starszy o 6 lat, a wiec nie taki dojrzaly men. ale im starszy tym gorszy.

Gość gość
jestem przed 40stką i chcę taką w moim wieku lub starszą

Gość gość
Mam na myśli panów znacznie starszych niż 29-latkowie, tzn. takich w przedziale wiekowym od 45 - 60.

Gość gość
No jeśli dziewczyna chce się pieprzyć to co poradzisz. Nic, trzeba jechać i to ostro, co ma do tego wiek.

Gość gość
tu nie chodzi o seks a o krzywde psychiczna idioto. 40-60 na forum, hmm, pokraczne :D

Gość gość
podobaja im sie mlodsze

Gość gość
No a co wy myślicie, że starsze kobiety to wolą starych ramoli ? też chcą młodych chłopaków i jak mają kasę to zazwyczaj takich znajdują. Europejki klasy średniej chętnie jeżdżą na seks wakacje np. do Afryki :) i myślicie, żę rozglądają się za emerytami ? nie, biorą sobie do łóżka młodego Kenijczyka, dobrze się bawią etc. Więc nie jest to tylko domeną mężczyzn, ale każdego człowieka, że woli młodość i szuka wśród młodych. Obejrzyjcie film Raj: Miłość z 2012 - tam jest to pokazane, bo w środowisku panuje przekonanie, żę tylko faceci się rozglądaja za młódkami, ale nie, kobiety także kochają młodych, nie starych :)

Gość gość
Wiek moze w granicach 15lat mezczyzny starszego z wigorem:-) to tak czesto takie zwiazki sie ukladaja... mezczyzni mlodzi nie tylko lubia mlode chyba bardziej starsze zadbane starsze granice 10lat