Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam rodzine ale mysle o samobojstwie

Polecane posty

Gość gość

Juz nie wytrzymuje psychicznie atmosfery w domu. Mam dwoch synkow I o 16 lat starszego meza. Jestem juz po jednym rozwodzie. Maz mnie nie szanuje, wyzywa, obraza, codzinnie poniza..... chce ze soba skonczyc .. wmawia mi ze jestem do niczego I moze faktycznie tak jest. ... mam dosc....

Gość gość
Autorko, nie sądze że jesteś do niczego. Masz dzieci, jakoś je wychowujesz i zapewniasz im byt. Nie myśl o samobójstwie, proszę. Wiem że życie bywa straszne, ale dlaczego od razu umierać? Nie byłoby Ci przykro, że zostawiasz swoje pociechy?

Gość gość
Wlasnie ich mi najbardziej szkoda. :(

Gość gość
ogarnij się.

Gość gość
Idź do psychologa. A to co robi mąz to znęcanie się pscyhiczne

Gość gość
pie..l męża tyrana. rozwiedz się dostaniesz kasę na dzieci bo to jego wina ze się rozwodzicie. dasz rade :)

Gość gość
Moze faktycznie ten psycholog moglby pomoc .... sama sobie nie poradze

Gość gość
psycholog.... kobieto - zakladaj niebieską karte i zgłaszaj na policje kazde takie coś, załóż mu eksmisje albo sie wyprowadz z dziecmi. Nie mozesz zpsycholem siedziec bo psychol predzej czy pozniej do grobu wpędzi

Gość gość
Jeśli wstydzisz iść się do psychologa na początek zadzwoń na telefon zaufania. Pomogą Ci. Bądź silna i nie przejmuj się nigdy opiniami ludzi. Moja mama jest po rozwodzie, siostra też i kilka sąsiadek. Mąż powinien Cię szanować . Jeśli Cię niszczy zostaw Go ale nie zostawiaj dzieci. Jesteś mądra kobieta. Nie da sobie wmówić,ze jest inaczej. Współczuję Ci. Myślę ,że rozmowa z psychologiem pomoże Ci w tych trudnych chwilach. Żyj dla siebie nie dla opinii, bo ludzie zawsze gadają o wszystkich. I pamiętaj,ze wiele osób zrozumie gdy odejdziesz od męża i nie będzie Cię oceniać. Nie wahaj się ,bo w tych czasach kobiety nie pozwalają sobie na takie traktowanie i rozwodzą się.

Gość gość
Autorko mozesz odejsc od chama z dziecmi ?

Gość gość
To on jest nikim, stary dziad jest zazdrosny boi się ze go rzucisz i w ten sposób myśli ze przy nim zostaniesz. Pomysl o dzieciach nie możesz zrobić im takiej krzywdy

Gość gość
bądź silna dla swoich dzieci. Spróbuj jak wyżej ktoś napisał zadzwonić na telefon zaufania. wiem że łatwo się mówi aby być silnym ale masz dla kogo żyć, dzieci Cie na pewno bardzo kochają.