Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mówią że nie zależy im na seksie

Polecane posty

Gość gość

i wcale nie myślą o nim lecz popadają w największą euforię , gdy mają świadomość , ze dany facet ma ochotę je przelecieć

Gość gość
wszystko prawda, tylko one nie mówią "przelecieć" a pokryć, bo to foczki sa:P a łone morskie słonie :D

Gość gość
Zależy czy facet się podoba, bo cała masa napaleńców i bez znaczenia nie robi różnicy.

Gość szeptyizy
Tak to mówią dziewczynki a nie kobiety. Kobiety mają świadomość że sex jest bardzo ważną rzeczą w życiu człowieka która ma przełożenie na wszystkie inne dziedziny życia. I ja też wpadam w euforię że mimo wielu lat małżeństwa ten dany facet nadal ma ochotę mnie przelecieć. A o seksie myślę bardzo często może to kwestia atrakcyjnośc***artnera.

Gość gość
dla kobiet seks jest ważniejszy niż dla facetów

Gość gość
szeptyizy dziś seks nie jest ważny w związku jedynie tak mówią napaleńcy i zboczency, degeneraci co nie szanują ciała nie trzymając cnoty dla męża prawiczka. Seks to mały dodatek do miłości który nie jest aż tak ważny

Gość gość
nie zależy mi na seksie chyba ze się zaurocze,zawsze ktoś chciał kopulować ze mna,nie robi to na mnie wrazenia chlopczyku

Gość gość
wy niedziewice przedślubne które nie szanujecie ciała nie powinny mieć głosu w tym temacie.