Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewnacodotego

Mam 16 lat i boję się pierwszego razu

Polecane posty

Znam się z moim chłopakiem od 2 lat ale oficjalnie razem jesteśmy od pół roku. Wiem że go kocham. Czuję to. On mówi że mnie też. Jako że jest starszy ode mnie o 2 lata (za kilka miesięcy kończy 18) wie trochę więcej o życiu no i nie jest prawiczkiem. Stracił "prawiczosc" z swoją ostatnia byłą. Ostatnio co raz częściej się namiętniej całujemy i czasami musimy przystosować bo jesteśmy blisko "zdzierania z siebie ubrań". Wiem, że w dzisiejszych czasach młodzież szybciej podejmuje współżycie i że mogę dołączyć do tych osób. Ale boję się. Boję się że będzie bolało, że będziemy mieli przechlapane jeżeli moi rodzice się dowiedzą że straciłam dziewictwo. Nie chcę zajść w ciążę w wieku 16 lat i boję się że pierwszy raz będzie zły. Co do antykoncepcji-> czytałam dużo i wiem że dla dziewcząt w moim wieku najlepsze są prezerwatywy. Ale jeżeli pekna? A na wizytę u lekarza po wypisanie tabletek "po" nie zamierzam się wybierać że względu na tzw "przypał". Boję się pierwszego razu a wiem że on kiedyś nadejdzie. Czy powinnam zaczekać? Czy zaryzykować?

Gość gość
a na co chcesz czekac? blona sie bardziej elastyczna nie zrobi, po ilus latach czekania. nic sie nie zmieni... odwlekanie tylko spowoduje, ze im dlzuej bedziesz czekac, tym dluzej i bardziej bedziesz sie bac.

Gość Pan L
Nie daj się skusić, bo on cię tylko zaliczy i za jakiś czas puści kantem, a opinia zostanie do końca życia. Jak cie kocha to zaczeka jeszcze 2 lata. To będzie naprawdę dobry sprawdzian. A na razie to baw się jego siurasem, i to powinno mu wystarczyć, a jak nie, to jest ciebie nie wart. Szanuj siebie dziewczynko. Ja jestem facetem w pewnym wieku i wiem jak życie wygląda.

Gość gość
Ja z moim chlopakiem uprawialam anal, wlasnie z podobnych obaw. Balam sie, ze prezerwatywa nie wystarczy ,ze peknie, poza tym chcielismy prawdziwych zblizen a przez prezerwatywe to tak jak jednorazowy seks z obca osoba, prostytutka. Uprawialismy milosc oralna, delikatny fisting i anal jako penetracja.

Gość gość
Dobrze Ci niektórzy piszą. Poczekaj z tym jeszcze chwilę. Na początek może być seks oralny, palcówka. Jesteś trochę za młoda na seks. Poczekaj chociaż jak skończysz szkołę / zdobędziesz zawód, by w razie wpadki nie było dramatu. Prezerwatywy to dość dobra metoda dla młodych dziewczyn, ale czasem pęka, gdy jest złej jakości, źle nałożona lub jest za sucho. Jeśli się jednak zdecydujesz to zacznij obserwować cykl i nie współżyj w dni płodne. Tabletki szczerze odradzam. Szkoda zdrowia. Jak Cię chłopak zacznie naciskać na tabsy to go olej, nie jesteście w żadnym poważnym związku i nic nie musisz. Powodzenia i życzę dobrych wyborów. Trzymaj się.

Gość gość
Możecie zabawiać się w inny, zastępczy sposób aż nie dojrzejesz do pełnego seksu. Możesz mu ruszać ręką, on może ci lizać, możecie się pieścić na różne sposoby...