Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanadziewczyna

Mój chlopak i inne dziewczyny

Polecane posty

Gość zalamanadziewczyna

Witam, Prosze o pomoc! Znalazłam u mojego chlopaka w komputerze zdjecia, pelno zdjec różnych dziewczyn do tego byly zdjecia moich koleżanek. On tłumaczy sie tym, ze przegladal je w necie i mu sie zapisaly, ale nie jestem taka glupia zeby wierzyć w to, ze foldery z imionami również same sie utworzyły.. Co mam o tym myslec?! Mialam kiedys sytuacje, ze pisal z dziewczyna o tym jak sie spotkaja co mogliby robic i, ze On ją zaprasza... Jestem zalamana.

Gość gość
Zapisał zdjęcia, żeby sie przy nich masturbować. Chetnie by pewnie te dziewczyny tez zer/żnął. Uważaj, czy cie czasem nie zdradza. A najlepiej zerwij z nim, bo pewnie już masz rogi większe niż u jelenia (a jeśli nie masz, to będziesz mieć na pewno). Wiej, dziewczyno!

Gość gość
Jesteś załamana czym? Z tym że kiedyś ktoś tam, czy z obecnym? Zaprasza na co dokładnie? Foldery same się nie tworzą chyba że ktoś się włamie do kompa i narozrabia drugiej osobie. Co z cibie za dziweczyna? Nie umiesz mówisz? Postaw jasne warunki ale nie przesadzaj. Ja mam fotki kolegów bo z nimi gadam i mój facet nie robi mi pod tym względem problemów BO WIE że to TYLKO koledzy. Ty nie bądź taka zaborcza tylko wbijaj klin za klinem jeśli masz dowody i podstawy a nie, jakieś domysły bo "kiedyś tam".

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość zalamanadziewczyna
Tak, wszystko mu powiedzialam, ale On sie wypiera i mowi, ze to samo się zapisało, ze to, ze tamto. Napisalam do jednej dziewczyny, z ktora wiem, ze pisal nie raz to powiedziala, ze mowil, ze nikogo nie ma. Czyli zrobil mnie stro w chu....