Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć noclegu nad morzem

Polecane posty

Gość gość

Chcemy wyjechać w niedzielę 3 lipca. Dwoje dorosłych, 5latek i roczniak. Roczniak może spać z nami na łóżku. Nie ważne gdzie byle by było blisko do plaży, czysto i schludnie w pokoju. Obdzwoniłam już kilka miejscowości i nic nie moge znaleźć w przystępnej cenie. Może cos doradzicie?

Gość gość
Chorwację.

Gość gość
Mogę polecić ale 20 km od morza wiec trzeba byłoby dojechać ale naprawdę nie będziecie żałować

Gość gość
Moje dzieci nie wytrzymają tak długiej jazdy autem. 5h to max, a tyle mamy do bałtyku.

Gość gość
w te wakacje nikt mnie nie zaciągnie nad Bałtyk - pojadę może dopiero we wrześniu - zerowa przyjemność kiszenie się między cudzymi parawanami na zatłoczonej plaży jadę na 2 tygodnie w góry, do ośrodka z basenem - woda cieplejsza, warunki lepsze, ludzi mniej

Moi rodzice na ostatnia chwile znalezli w Miedzyzdrojach w osrodku 'u Grazyny' czy jakos tak ;) Ale nie do konca wiem jak to wyglada bo oni szukali czegos spokojnego dla starszego malzenstwa :P

Gość Marina321
Hm, może Gdańsk? Przy Motławie na ul. Szafarnia jest hotel (Marina chyba) a obok niego tak samo jak ulica nazywa sie bardzo fajna zresztą restauracja Szafarnia 10. Może zadzwoń tam.

Gość gość
Za kazdym razem jak przyjezdzam do rodziny to stoja ludzie na dworcu z tabliczkami. I to tyczy i morza i gor. Znajoma ma pensjonat nad morzem- jak nie ma u siebie miejsc to przekierowuje do znajomych z pokojami/kwaterami. Po prostu badz bardziej namolna, jak mowia ze nie ma pokoju to nie "ok, dziekuje" tylko pytaj czy nie wiedza gdzie moze byc, ze moze jacys prywatni maja itp

Gość gośća
Ja ostatnio szukałem na eholiday i po 3 telefonie udało mi się znaleźć.

Gość gość
Dopóki nie miałam dzieci to zawsze jeździłam "w ciemno " i o ile w górach zawsze są wolne miejsca, tak nad morzem zawsze są problemy w sezonie i naprawdę kiedyś w Krynicy obeszliśmy już chyba wszystko i myślałam że wrócimy do domu . Cudem znaleźliśmy prawie ruinę, ale wzięliśmy, bo co zrobić. Radzę poszukać coś w mniejszych miejscowościach. Może się uda.

Gość gość z miasta
Bywało, że wyjeżdżałam w ciemno i znajdowałam na miejscu. Albo połaziłam albo mnie zaczepiono. Rozumiem, że z dziećmi nie chcesz jechać w ciemno, ale pojedźcie na tyle wcześnie, żeby mieć jeszcze kilka godzin na znalezienie przed nocą. Znajdziecie coś na pewno. Powiem jeszcze, że te "nie ogłoszone" kwatery zawsze były spoko. Zresztą wchodzisz i oglądasz. Nie pokazuj desperacji.

Gość gość
to nie mam pojęcia jak to zrobiłas, ze nie możesz znaleźć noclegu... Wprawdzie w tym roku nad bałtykiem będzie więcej ludzi bo rezygnija z egpitu, ale ja 2 dni temu wróciłam, pochwale się , ze znalazłam nocleg na 1 dobe dla 1 osoby, i to a pierwszym razem, ale to chyba było mega szczęscie

Gość gość
Dlatego ja zarezerwowałam juz w marcu, moglam sobie wybrac co chcialam, a nie jechac w ciemno w dodatku z dziecmi. I tak mamy na lipiec 2 tygodnie 2 pokoje laczone dla 4 osobo z lazienka i aneksem kuchennym za 120 zl za dobe czyli wychodzi 30 zl od osoby w świetnych warunkach, 300 metrow od plazy, z basenem, placem zabaw, trampolina, zadaszonym miejscem z murowanym grillem,rowerami i sprzętem plazowym.

Gość gość
Gosc 19.48 a w jakiej miejscowosci?

Gość gość
Sarbinowo

Gość gość
Gąski Gąski i jeszcze raz ośrodek rekreacyjny Aga :P Byliśmy tam ostatnio i moim zdaniem najlepsza miejscówka dotychczas naszych wszystkich wyjazdów nad Polskie morze! Od ośrodka 20 metrów od plaży więc coś o co pytasz. Mnóstwo atrakcji w ośrodku (np.SPA) I komfort na najwyższym poziomie

Gość Manioszka
A może posprawdzaj serwisy noclegowe np. bookapart.com czy booking.com?

Gość gość
Ja półtora tygodnia temu szukałam noclegu na drugą połowę lipca i masakra, nie mogłam nic znaleźć. W końcu się udało,ale te kwatery które mi się podobały najbardziej były zajęte. Niestety trzeba rezerwować ze 3 albo 4 miesiące wcześniej co dla mnie jest beznadziejne bo ja lubię planować urlop poźniej.

Gość gość
Rozbij namiot na trawie i nocleg gotowy .

Gość gość
A co to za przyjemnosc wakacje z rocznym dzieckiem? Nie pomyslalas, ze dzieciak moze uprzykrzyc innym urop?

Gość gość
ja bym pojechala w ciemno :) raz tak zrobilismy i trafilismy do jastrzebiej gory :) fajnie tam ale troche zejscie na plaze dla dzieci niebardzo :) ale my jezdzimy ;) i powiem Ci ze sporo tam bylo wolnych miejsc :)

Gość gość
13.14 hehe a kogo to obchodzi?

Gość gość
ja co roku jeżdżę w ciemno do Ustronia, Sianozet, Gasek lub Dźwirzyna. Zawsze gdzieś są miejsca-tych ośrodków, pensjonatów i kwater jest tyle, ze chodzę od jednego miejsca do drugiego przez ok godzine aż znajdę coś fajnego w dobrej cenie-robię tak od 10 lat, od 5 jest nas troje :) nigdy nie mam oporów przed jazdą w ciemno. najwyżej zapłacę więcej. nigdy za to nie zarezerwowalabym przez neta kwatery, bo nie ufam ładnym ośrodków na zdjęciach bo na miejscu może się okazać ze np standart jest o połowę niższy...

Następnym razem kiedy będziecie mieli taki dylemat poszukajcie noclegu w domach i apartamentach wakacyjnych na stronie http://www.edom.pl/wyjatkowe-miejsca/ bardzo łatwo można tam znaleźć i zarezerwować nocleg dokładnie taki jaki Wam odpowiada.

Gość gość
Gdy sama szukałam noclegu nad morzem to miałam ten sam problem. Na szczęście trafiłam na firmę http://www.vibed.pl/ Zajmują się znajdowaniem krótkoterminowych noclegów dla turystów, firm, studentów itp. Działają bardzo sprawnie.