Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Dlaczego wibrator nie mieści się w pochwie

Polecane posty

Gość Gryph

Jestem dziewicą. Spróbowałam zabawiać się z wibratorem, włożyłam gdzie trzeba i...nie chce wejść. Wchodzi tylko główka, a dalej nie mogę go włożyć, gdy dalej wkładam, to odczuwam ból, jakby było to wkładanie na siłę, czuję opór, nie mogę go dalej włożyć. Dlaczego tak się dzieje? Co zrobić, żeby wszedł cały?

Gość gość
To jaki ty kupilas? Kup mniejszy to ci wejdzie. Ile masz lat?

Gość Gryph
Mam 22 lata. Wibrator ma 17 cm długości, wchodzi tylko główka, dalej czuję opór, ani drgnie, gdy próbuję wkładać dalej, odczuwam barierę, próbuję dalej, czuję ból. Czy to jest błona dziewicza? Dobrze, że nie wzięłam się za prawdziwy seks, bo partner nie włożyłby mi penisa do pochwy. Szczerze, nie spodziewałam się, że taki problem się pojawi. Czy to normalne, że nie może wejść?

Gość gość
Kup cieńszy podasz@

Gość Gryph
Tu nie chodzi o grubość, tylko o wysokość. Nie podam e-maila, bo zawiera moje imię i nazwisko. Czy używanie wibratora może mnie jakoś uszkodzić? Może mam go wpychać na siłę, może przełamie ten opór, ale to jest naprawdę bolesne, boję się, że dostanę krwotoku i coś sobie uszkodzę. Może ten opór, ten ból to właśnie ból defloracyjny? Czyżbym natrafiła na błonę dziewiczą?

Gość gość
To musi boleć przeciez musisz przerwc blone

Gość Gryph
Czyli jak dalej będę pchać, pomimo bólu, to przerwę błonę dziewiczą, tak?

Gość gość
Tak przerwiesz ja Glupie pytania zadajesz jakbys miala 10 lat

Gość gość
Autorko , sama się rozprawiczysz w ten sposób... a wogóle to dlaczego w tym wieku jesteś taka ciemna w tych sprawach?

Gość Gryph
W moim domu seks był tematem tabu. Nie przebywałam dużo czasu w towarzystwie rówieśników. Uświadomiła mnie w dzieciństwie telewizja. Moi rodzice ani słowa nie mówili o seksie, a jeżeli już, to jako rzecz brudną i złą. Matka zabraniała mi czytać na ten temat, co jednak robiłam po kryjomu, bo interesowała mnie ta tematyka. Nie spodziewałam się, że będzie to taki opór stawiało, myślałam że wibrator wejdzie na całą długość bez problemu. Doradzicie, jak mam go dalej używać, żeby wszedł na całą długość? Pchać dalej pomimo bólu? Boję się, że sobie coś uszkodzę.

Gość 098989
Hmm... różnie to bywa. Częściowo za ból odpowiada błona a częściowo głowa. Postaraj się być wyluzowana i lekko wilgotna, spróbuj zabawiać się, włącz drgania i drażnij łechtaczkę i jak będziesz już podniecona wsadź sobie główkę i poruszaj. Nie musisz wsadzać całego od razu, przyzwyczajaj się. Jak uznasz, że jest ok to wepchnij go jednym gwałtownym ruchem. Jeśli nie dasz rady to pozostaje ginekolog, który przetnie ci błonę. Będzie dobrze, poboli trochę i przestanie :)

Gość Gryph
Czy wtedy poleci krew? Boję się, że się zaleje krwią, bo podobno zdarzają się takie przypadki przy defloracji. Szczerze, to nie spodziewałam się takiego oporu. Myślałam, że od razu wejdzie cały.

Gość 098989
Ciężko powiedzieć, to naprawdę bardzo indywidualna kwestia. Prawdopodobnie będzie trochę krwi ale raczej niezbyt dużo. Jeśli ci się uda to odczekaj ze 3-4 dni aż się zagoi i spróbuj ponownie.

Gość gość
Ja bym w ogóle zajęła się czymś sensowniejszym zamiast wpychaniem wibratorów

Gość babyachtebaby
To błona jak chodziłem z dziewicą to dopiero przy 3 podejściu weszłem w nią bo też wchodziła główka a jak trzecim razem złapałem mocno za du pe i na chama weszłem to zajęczała mocno.mnie przytulila ze 4 razy posunolem i już nie chciała Ale następne razy były coraz lepsze tak po trzecim razie można było poszaleć