Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjaśnijcie mi, dlaczego faceci żartują o gejach a kobiety o lesbijkach nie?

Polecane posty

Gość gość

mojego męża koledzy czasem walą żarty o gejach, np. wyśmiewają się z jednego kolegi mojego męża, mówiąc: "Uważaj tam na treningu żeby się jakiś na ciebie nie zaczaił. Poza tym skoro nie masz ostatnio kasy to uważaj żeby ci nie kazał szef w naturze zapłacić hahahaha" i wszyscy w śmiech. Jeju jakoś ja i koleżanki moje nigdy sobie z takimi tekstami analogicznymi o lesbach nie wyjeżdżamy ... nie macie wrażenia, że faceci więcej mówią o gejach niż kobiety o lesbijkach? to jakaś plaga... może coś jest na rzeczy i ich to jara skoro tak się tym wzniecają>

Gość gość
My nie żartujemy, bo większość społeczeństwa akceptuje wzajemną miłość kobiet i kontakt fizyczny między kobietami. Faceci z tego żartują, ponieważ nie znają tej kwestii i czują się z tym niepewnie. Wątpię, aby mieli potrzeby bycia macanymi przez gejów albo, że jara ich homoseksualizm mężczyzn, co najwyżej chcieliby móc wyraźniej wyrażać sympatię między sobą, co zresztą widać gdy są pijani, bo wtedy nie wstydzą się obejmować kumpli. Dochodzi do tego potrzeba udowodnienia, że jest się prawdziwym mężczyzną; taki żart ma to podkreślić.

Gość gość
Myślisz, że serio te żarty wynikają z tego, że faceci wstydzą się sobie ciepło uczucia okazywać? Hmm myślałam że kwestia leży bardziej w tym, że oni właśnie mają takie ciągoty ;P

Gość gość
I z tego, że po prostu nie akceptują gejów, podobnie jest z żydami czy murzynami. Kobiety też rzadziej opowiadają dowc**y o tych dwóch grupach, generalnie rzadziej opowiadają wszelkie dowc**y :P

Gość gość
Bo faceci sa bardziej prymitywni i wydaje im się to śmieszne. :o

Gość gość
10:31 też to obstawiam hahaha :D

Gość gość
Faceci tak wyszydzają gejów bo nie dopuszczają do siebie przyjaźni męskiej i że ona istnieje między męzczyznami a nie gejoza. Bo może myślą że jak facet z facetem się przyjaźnią to są typami gejozami. Gejostwo jest zniewieściałe a przyjaźn męska jest męska. Męstwo. !!!