Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wziąć pieniądze za ta usługę?

Polecane posty

Gość gość

Moj brat cioteczny potrzebuje pomocy,za ktora normalnie ludzie biora okolo tysiaca. Czasem znacznie więcej. Nie chce mówić o co chodzi bo to nie jest ważne. Jest to dosyć czasochlonna praca i wymaga zaawansowanej znajomości komputera. Ile od niego wziąć? calosc?Głupio mi brać pieniądze bo to rodzina ale w sumie to my się nie znamy, bo od 20 lat zero kontaktu, jego rodzina tez zrobiła troche swinstw itp. On sam był co prawda odrzuconym panienskim dzieckiem,mój ojciec bardzo mu pomógł. Utrzymywał go do dorosłości potem załatwił pracę ,opłacił mu mieszkanie na start dojazdy do pracy miał za darmo, pożyczał kasę w dolarach z czego i tak wiekszosci nie oddał, tak się odwdzieczyl ze jak stanął na nogi to zerwał kontakt i nie zaprosił na własny ślub itd. To takie cwaniak co i ukradnie coś i oszuka itd. Matka mówi żeby brać normalnie a wy ile byście wzięli ?

Najlepiej wykręcić się pod byle pretekstem. Jak nie weźmiesz to narobisz się i pewnie Ci nie podziękuje nawet a jak weźmiesz choć 10 zł to będzie gadania na całą wieś.

Gość gość
Problem w tym ze wstępnie się zgodziłam... nie wykrece się ze mam obowiazki, bo mój brat mnie może sprzedać, nie pracuje a oni i tak się dowiedzą

Gość gość
A to co miałaby być za usługa skoro wymaga zaawansowanej znajomości komputera?

Gość gość
oczywiście żeby brać, a co Ty caritas? cwaniak troszke sie zdziwi gdy bedzie mowa o pieniądzach moze sam zrezygnuje :D

Gość gość
Nie brać. Jak raz zrobisz cos bez pieniędzy to nie umrzesz a komuś sprawisz radość. Samo o powinno Cie cieszyc. A to,ze ktos z jego rodziny robił świństwa nie jest żadnym usprawiedliwieniem tego,zeby brać pieniadze. Nie dobijaj.

Gość gość
Praca to biznes i tu nie powinno być sentymentów, ale skoro to rodzina to można dać rabat, tak więc możesz śmiało wziąć 50% standardowej stawki bez uszczerbku na sumieniu.

Gość gość
Ja od rodziny nigdy kasy nie brałam. Ty jak chcesz.

Gość gość
tak wziac pieniadze i co z tego ze "wstepnie sie zgodzilem" idioto masz prawo zmienic zdanie kiedykolwiek chcesz czy wasz tam komuna z********ila mozgi? 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
s********j z tymi filmami czerepo wstretna:P patrzeć się na ciebie nie da

Gość gość
to nie patrz! zazdrosna cipo!

Gość gość
Zazdrosna cipo? Jestem mezczyzna i wlasnie siedzimy z kolegami, mówię szczerze na ciebie patrzeć się nie da.

Gość gość
o tak na pewno! uwierze ze jestes mezczyzna! ha aha ha! faceci uwielbija mnie

Gość gość
Pewnie ze cię "uwielbiaja" . Jak chce nam się bzykac to w pierwszej kolejności zarywamy puste i pewne siebie l*******gi które mają "powodzenie" tylko dlatego ze są łatwe i głupie jak ty. Ja jestem w takim wieku ze wybieram wiernosc jednej kobiecie. Pięknej, inteligentnej i cudownej pod każdym względem damie ;) nie podniecaj siętak "cukiereczku";)

Gość gość
pieknej inteligentnej hahaha zadna kobieta co inteligentna nie zgodzi sie na niewolnctwo

Gość gość
Jakie niewolnictwo?

Gość gość
chyba ze muzulmanka ale tam z inteligencja nie za dobrze to prawda bo to kult

Gość gość
darmowa kucharka sprzataczka sekretarka pralka d***** mamusia i przycholog

Gość gość
a oplata za te uslugi? slowo "kocham cie" wypowiedziane przez nieudacznika co wp*****la w sadiadke