Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kupujcie nic od imigrantów, nie korzystajcie z ich usług

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli będziecie unikać ich barów, sklepów, stanowisk na bazarze, firm które zatrudniają imigrantów, to powoli pozbędziemy się tego tałatajstwa, które niszczy nasz kraj.

Gość gość
Jakos niespecjalnie przekonuja mnie slowa klasy robotniczej / stalych klientow MOPSu :D

Gość gość
Sam kretynie bedziesz klientem MOPsu, ale podejrzewam, że jesteś jednym z tych chciwych przedsiębiorców co zatrudniają niewolników z Ukrainy za 3zł, aby swój tłusty tyłek wozić w nowym mercedesie, dla takich jak ty to gilotyna, albo wypad z Polski.

Gość gość
Wolę korzystać z usług imigrantów i kupować u nich kebaba niż zostawić Polakowi sąsiadowi klucz od mieszkania-bo wiem ,że Polak mnie okradnie a chatę podpali -maluczki zawistnik jadowity

Gość gość
14:51 Ja jestem u siebie a ty Ukraińcu ? :D

Gość gość
16:04 ty u siebie-powiedz to polskiemu robactwu w jukeju:-D

Gość gość
Jestes Ukraińcem :D

Gość gość
na ulicach widzę wszędzie bary, restauracje prowadzone przez Turków, Arabów, Wietnamczyków, Chińczyków, nawet Ukraińców, to jest najłatwiejszy sposób prania brudnych pieniędzy. Polska rajem dla imigracyjnych przestępców

Gość gość
w jukeju widzę pełno sklepów ,barów prowadzonych przez polish vermin , to najłatwiejszy sposób na oszukiwanie Brytyjczyków ,UK stał się rajem dla polskich przestępców a śmieszny rząd pisowski sprowadził zaledwie paru z nich i zaraz omyłkowo z aresztu wypuścił nie kupujcie nic od Polków w UK ,nie korzystajcie z ich usług , zabierzcie benefity i deportujcie do kraju pochodzenia