Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skup starych szpilek

Polecane posty

Gość gość

Hej , macie może jakieś stare używane , niepotrzebne szpilki ? Może wydawać Ci się to głupie , napisze wprost bez sciemy - dorabiam sobie na fetyszystach szpilek , sam sie dziwie ale to działa , skupują uzywane szpilki i nie interesuja mnie szczegóły po co i dlaczego , wazne ze mozna na tym cos zarobić. Ciezko jest sprzedac stare albo uzywane szpilki na allegro czy gdziekolwiek , wiekszość kobiet wyrzuca , chyba sie ze mna zgodzicie. Generalnie chodzi o to zeby zrobic zdjecia załozonych szpilek ktore chcecie sprzedac oraz samych sprzedawanych szpilek. Doslownie kilka zdjeć. To wszystko. Wysyłasz mi na maila: jacek.lach@poczta.fm ja wrzucam na odpowiednia strone do wyceny , pisze Ci ile są warte, jak sie zgodzisz , wysylam kase a wy wysylacie paczke do mnie. Nie musisz podawać zadnych swoich danych , mozesz wyslac paczke za pobraniem . Zastanówcie sie , nic nie tracicie tak naprawde. Wy cos zarobicie ja cos zarobie. Dobry układ. Dopiero zaczynam ale kilka kobiet juz sprzedalo kilka par szpilek ktore poszlyby na smietnik za co mogły kupic sobie nowa pare. Dajcie znac. I sorry ze tak bezposrednio , jak macie jakies pytania piszcie na mail. Milego Dnia.

Gość gość
Przesadzasz , fetysz to nie choroba ... sam lubie dominacje i wydaje kase na gadzety , to normalne , to znaczy ze sklep ktory mi je oferuje jest nieetyczny ? Bo bazuje na moich upodobaniach ? Nie , a jezeli chodzi o szpilki to jeszcze robi im przysluge ...