Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poszłybyście zabijać zwierzęta np na skóry albo na mięso za wyplatę

Polecane posty

Gość gość

10 tys miesięcznie ? zabijasz codziennie i masz taką kasę , jeśli nie ty to i tak kto inny to zrobi

Gość gość
czy jest ktoś kto by odmówił ?

Gość gość
A to praca w rzeźni, czy na farmie lisów, norek czy co?

Gość gość
W sumie ciekawe gdzie tak dobrze płacą

Gość gość
Nigdy. Nie jestem kurwą, zeby moralność oddawać za wymierną i wątła wartość taką jak pieniądz. Pokój zwierzętom, naszym braciom!!!

Gość gość
nigdzie tak nie płacą ! to pytanie na zasadzie zabawy Czy jakby ktoś np kazał ci zabijać świnie za 10 tys to podejmiesz się ? albo zabijanie zwierząt futerkowych, masz tasaka i tniesz łby po kolei i dostajesz miesięcznie 10 tys odmawiasz czy bierzesz ?

Gość gość
jakbym musiał

Gość gość
za żadne pieniądze ,moje wartości nie mają ceny,ale chętnie uszkodze ciało chociaż nie zabiję jednostkom które zaniżają poziom planety-za darmo,gdyby nie zagrażało to mojej wolności

Gość gość
"Pokój zwierzętom, naszym braciom!!! " x ale zwierzęta, nasi bracia, też zabijają. łańcuch pokarmowy to normalna rzecz.

Gość gość
mi by wystarczyło 5 tysi za tą robote

Gość gość
ja tam bym niczego nie zabiła, tylko owady, komary, pająki szybko i bezboleśnie laczem, klapaczem to tak. A obrońcy zwierząt pieprzą głupoty w necie, a w Yulin w Chinach tysiące psów i kotów ginie właśnie żywcem obdzierane ze skóry, wrzucane do wrzątku, jest rzeź zwana festiwalem mięsa. Nie tylko Azjaci jedzą psy i koty, w Szwajcarii też jedzą pasztet z kota i pieczeń, na Boże Narodzenie, gulasze z psa i kiełbasy to normalka. Nawet na Słowacji kiełbasa z psa smakuje niektórym. Jest wiele miejsc gdzie ludzie jedzą wszystko, co da się zabić i zjeść, ale nie w tak okrutny sposób jak Chińczycy. Wpiszcie w google jak macie takie problemy, nie ma takiego miejsca na ziemi, gdzie ludzie nie żrą mięsa i nie zabijają zwierząt

Gość gość
19.44 - zwierzęta zabijają, owszem, ale czy ty jesteś zwierzęciem, że też musisz zabijać? Poza tym zwierzęta nie zabijają dla futer, nie zabijają dla leczenia swojego ego poprzez żałosne próby dowartościowania się. Tylko człowiek jest w stanie zabić dla rozrywki czy innych tego typu pobudek. Dlatego człowiek jest najgorszym gatunkiek w historii. Człowieka potrafiłabym zabić, ponieważ ma równe szanse wobec mnie, ale nie zwierzę - byłoby to niesprawiedliwe.

Gość gość
gość dziś Cyganie do tej pory jedzą psy zgodnie z ich tradycją Czym się różni pies czy kot od królika lub zająca?

Gość gość
gość dziś Orki zabijają foki dla przyjemności, nie oglądasz filmów przyrodniczych? Poza tym np taki niedźwiedź jakby cię jepnął łapą to by ci łeb w sekunde urwało.

Gość gość
"Tylko człowiek jest w stanie zabić dla rozrywki czy innych tego typu pobudek." x nieprawda. większość drapieżników zabija dla "rozrywki" po to żeby się wprawić w zabijaniu. zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że wszystkie. gdybyś był ze wsi to pewnie widziałbyś kiedyś jak kot się "bawi" myszą. pogryzionej, osłabionej pozwala uciekać a potem łapie. to jest dla niego zabawa, dla myszy bynajmniej nie. czy to się komu podoba czy nie człowiek jest tylko zwierzęciem. wygraliśmy w ewolucji bo umieliśmy się najlepiej przystosować i rozwinęliśmy duże mózgi ale w swojej istocie nie różnimy się od zwierząt. przynajmniej ja tej różnicy nie widzę.

Gość gość
gość dziś człowiek nie jest zwierzęciem ponieważ posiada umysł dzięki któremu może zbudować samolot lub samochód, tego zwierzęta nigdy nie będą w stanie uczynić

Gość gość
"człowiek nie jest zwierzęciem ponieważ posiada umysł dzięki któremu może zbudować samolot lub samochód, tego zwierzęta nigdy nie będą w stanie uczynić " x historia człowieka jest o wiele dłuższa niż historia samolotu czy samochodu i obejmuje także ludzi którzy potrafili się posługiwać jedynie kijem czy kamieniem a na samolot czy samochód tak samo by reagowali jak dzikie zwierzęta. a jednak byli ludźmi. oczywiście zgadzam się z tym że człowiek jest najbardziej inteligentnym ze zwierząt ale tak czy inaczej nie widzę różnicy która pozwoliła by postawić jakąś granicę gdzie kończy się człowiek a zaczyna zwierzę (lub odwrotnie).