Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 23

Polecane posty

Tak, tak...:D Ale skup sie na tym... Potem pogadamy o bzdurach które wypisujesz w ostatnim poście... x x gość dziś Kod to ludzie, którzy chcą,żeby było tak jak było. W Poznaniu dokładnie to było widać. x Bruno Shatyn dziś OK. Po czym tak dokładnie to było widać? Poprosze o konkrety.

Gość gość
"Coś ci się pomyliło. To zdjęcie dotyczy manify a nie obchodów w Poznaniu." x dotyczy KODu, to jest najważniejsze. a gdzie miały ich wybryki miejsce to mnie naprawdę nie interesuje.

Gość gość
omamista usiłuje zmienić temat po kolejnej kompromitacji:D

gość dziś "Coś ci się pomyliło. To zdjęcie dotyczy manify a nie obchodów w Poznaniu." x dotyczy KODu, to jest najważniejsze. a gdzie miały ich wybryki miejsce to mnie naprawdę nie interesuje. x x x Ale pisałeś o obchodach poznańskich. Nie zauważyłeś?

Przypomne ci o czym pisałeś... x "gość dziś "Posłańcy Pana Prezesa Kaczyńskiego muszą przeto zrozumieć, że przynajmniej w Poznaniu nie cieszą się zbytnią sympatią." x jakoś "zapomniało ci się" wspomnieć że ci którzy wygwizdali prezydenta to po prostu KODziarze. obrońcy upadłego reżymu resztkami sił wierzgający "żeby było tak jak było".

Gość gość
" zadaniem prezydenta jest tylko nominowanie sędziów, których wybiera wcześniej KRS" x no naprawdę im się wydaje że prezydent to jest jakaś marionetka która będzie robiła to co mu każą a sam o niczym nie decyduje :D tak długo to powtarzali aż w to uwierzyli. a tu zd***** :D

gość dziś " zadaniem prezydenta jest tylko nominowanie sędziów, których wybiera wcześniej KRS" x no naprawdę im się wydaje że prezydent to jest jakaś marionetka która będzie robiła to co mu każą a sam o niczym nie decyduje smiech.gif tak długo to powtarzali aż w to uwierzyli. a tu zd***** x x x Nie co inni każą tylko to co mu Konstytucja RP nakazuje.

Gość gość
Nieuszanowanie tych co kiedyś zginęli i nas tam zebranych. Poszliśmy uczcić to co dla nas ważne. Powinniśmy mieć do tego prawo w demokracji. Chyba,że się mylę i_źle pojmuję demokrację. Aha ja nie dawałam linków. Po prostu byłam tam. Do tej pory nie miałam nic przeciw Kod, teraz wiem, że to banda.

Gość gość
"Ale pisałeś o obchodach poznańskich. Nie zauważyłeś? " x ale o tym samym KODzie.

No to jeszcze raz przypomnę... x gość dziś Kod to ludzie, którzy chcą,żeby było tak jak było. W Poznaniu dokładnie to było widać. x Bruno Shatyn dziś OK. Po czym tak dokładnie to było widać? Poprosze o konkrety.

Gość gość
Omamistow jest w Polsce widać wielu ?Tylko Shatyn i jego poplecznicy to nie omamisci.Dla nich nadal Brąk jest prezydentem ,Tusk wielkim politykiem a demokratyczne władze to PO a Wyborcza to poważna gazeta ☺

gość dziś Nieuszanowanie tych co kiedyś zginęli i nas tam zebranych. Poszliśmy uczcić to co dla nas ważne. Powinniśmy mieć do tego prawo w demokracji. Chyba,że się mylę i_źle pojmuję demokrację. Aha ja nie dawałam linków. Po prostu byłam tam. Do tej pory nie miałam nic przeciw Kod, teraz wiem, że to banda. x x Ktoś ci odbierał to prawo? A moze chodzi ci o to, że podczas obchodów Poznańskiego Czerwca mówiono o "poległych pod Smoleńskiem" czyli o ofiarach wypadku komunikacyjnego?

gość dziś Omamistow jest w Polsce widać wielu ?Tylko Shatyn i jego poplecznicy to nie omamisci.Dla nich nadal Brąk jest prezydentem ,Tusk wielkim politykiem a demokratyczne władze to PO a Wyborcza to poważna gazeta ☺ x x Ja na pewno nie jestem omamistą bo posługuje sie faktami a nie zmyśleniami jak ty....I dla nas (nie omamistów) prezydentem jest niestety Duda a wielkośc polityka Tuska określa stanowisko na które wybrało go bardzo wielu polityków europejskich...

Gość gość
"Nie co inni każą tylko to co mu Konstytucja RP nakazuje. " x konstytucja nakazuje nominować sędziów spośród tych którzy przedstawi KRS. no i prezydent nominował. ale konstytucja mówi wyrażnie że KRS PRZEDSTAWIA KANDYDATÓW. a kandydat jak to kandydat, może być zaakceptowany albo nie być. tak jak w firmie - w procesie rekrutacji jakiś tam dział HR przedstawia szefowi KANDYDATÓW na stanowisko ale o przyjęciu do pracy decyduje szef.

konstytucja nakazuje nominować sędziów spośród tych którzy przedstawi KRS. no i prezydent nominował. ale konstytucja mówi wyrażnie że KRS PRZEDSTAWIA KANDYDATÓW. a kandydat jak to kandydat, może być zaakceptowany albo nie być. x x No to wskaż fragment Konstytucji RP w którym prezydent uzyskuje uprawnienia do weryfikacji. I Konstytucja nakazuje nominowac kanydatów wskazanych przez KRS. Nic nie ma mowy o tym, że "niektórych".

Art. 179. Sędziowie są powoływani przez Prezydenta Rzeczypospolitej, na wniosek Krajowej Rady Sądownictwa, na czas nieoznaczony. x x Nic nie ma o "kandydatach".

jeszcze raz przypomnę... x gość dziś Kod to ludzie, którzy chcą,żeby było tak jak było. W Poznaniu dokładnie to było widać. x Bruno Shatyn dziś OK. Po czym tak dokładnie to było widać? Poprosze o konkrety.

Gość gość
Waga wydarzeń poznańskich z ofiarami śmiertelnymi nijak ma się do jakiegoś sporu. Tym z Kodu coś się popieprzyło. Wszystko ignorują i tylko swoje bzdury mają na tapecie. Dla mnie na przykład ten spór jest mało ważny a jeśli chodzi o demokrację to oni sami mówią we wywiadach,że demonstrują bo w demokracji mogą. Dlatego myślę, że gadanie o demokracji to przykrywka.

Gość gość
Pan prezydent odmowil nominacji takim tuzom sadownictwa jak sędzia który zasadzil odebranie dzieci rodzicom czy inny ktory skazal kibica potem uniewinnionego.A w Krajowej Radzie Sadownictwa dalej jest niejaki Bury .

konstytucja nakazuje nominować sędziów spośród tych którzy przedstawi KRS. no i prezydent nominował. ale konstytucja mówi wyrażnie że KRS PRZEDSTAWIA KANDYDATÓW. x x A to są właśnie "fakty" z omamu bo w rzeczywistości niczego takiego nie ma... Dlatego autora tych bzdur nazywamy omamistą.

gość dziś Pan prezydent odmowil nominacji takim tuzom sadownictwa jak sędzia który zasadzil odebranie dzieci rodzicom czy inny ktory skazal kibica potem uniewinnionego. x x Pan niestety prezydent nie ma prawnych możliwości odmawiać nominacji bo Konstytucja RP wyraźnie wskazuje do czego ma uprawnienia.

gość dziś Waga wydarzeń poznańskich z ofiarami śmiertelnymi nijak ma się do jakiegoś sporu. Tym z Kodu coś się popieprzyło. Wszystko ignorują i tylko swoje bzdury mają na tapecie. x x Jakie bzdury? Poprosze o konkrety...

jeszcze raz przypomnę... x gość dziś Kod to ludzie, którzy chcą,żeby było tak jak było. W Poznaniu dokładnie to było widać. x Bruno Shatyn dziś OK. Po czym tak dokładnie to było widać? Poprosze o konkrety.

Gość gość
kto mi odbierał prawo? ano ci co buczeli gwizdali i mi przeszkadzali. w czym? w duchowym przeżyciu tego co dla mnie ważne.

Buczenie czy gwizdanie które wystąpiło a jest naganne, nie odbierało ci prawa. Czy w ten sam sposób myślisz o obchodach Powstania Warszawskiego gdzie buczano i gwizdano?

Gość gość
Chyba, że Ty wiesz lepiej co powinnam czuć.

Przypomnę... x gość dziś Waga wydarzeń poznańskich z ofiarami śmiertelnymi nijak ma się do jakiegoś sporu. Tym z Kodu coś się popieprzyło. Wszystko ignorują i tylko swoje bzdury mają na tapecie. x x Jakie bzdury? Poprosze o konkrety...