Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polaków nie lubia w Anglii z takiego powodu

Polecane posty

Gość gość

że polscy emigranci przenieśli polski chory rynek pracy na angielski. Zaniżyli pensje anglikom zgadzając się na takie oferty pracy na jakie anglik by nawet nie splunął albo poszedł ale tylko za dobre pieniądze.

Gość gość
Kocham Szwedki und Norweżki and Japonki Japońskie z Japonii!

Gość gość
to samo dzieje się teraz w Polsce z Ukraińcami, a przecież nie powinniśmy ich tutaj nawet wpuszczać!!!

Gość gość
ja pracując w Polsce nie znoszę szefów Polaków więc nie dziwię się Anglikom.A najgorsze są Polki jak zostaną szefowymi, drą ryja, poniżają, intrygi , niskie zarobki, gnębienie, mają dobrze tylko faceci pracownicy którzy taką ru/chają

Gość gość
to prawda! i dobrze ze UK wyszlo z euro! ale nie zapomnijmy ze oni tez opuscili polakow po wojnie jak polacy pomgali bronic anglie wiec jak maja problem z polakami ktorzy maja komunistyczna mentalnosc czyli pracowac za grosze to nazywa sie to karma i anglicy maja dlug do splacenia ale chyba juz splacili i tera polacy nauczcie sie wymagac duzej fory i nie zachowujcie sie jak wiesniaki polska to krolestwo a ja jestem ksiezniczka i taka powinna byc mentalnosc a nie te wiesniackie zagrania 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Ukraincy też pracują w Polsce za pieniądze, co Polakom się nie chce wstać z łóżka, takie życie

Gość gość
Dzięki temu angole mogą kupować tańsze towary na rynku. Wyższe pensje oznaczają wyższe ceny w sklepach, mniej pracy i wypieranie brytyjskich produktów przez tańsze sprowadzane z Azji. Ekonomia głupcze.

Gość gość
Uk jeszcze nie wyszla...to referendum