Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Brak orgazmu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam! Mam pytanie do kobiet. Mam 24 lata w swoim zyciu mialam 2 partnerow. Z zadnym z nich nie mialam nigdy orgazmu podczas stosunku ale takze podczas minetki. Orgazm mam jedynie jak sama sobie masuje lechtaczke. Zaczyna mnie to dobijac I trace ochote na sex. Czy ktoras z was miala podobnie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Te偶 tak mam. 呕aden facet nie potrafi mi da膰 orgazmu, dlatego przesta艂am si臋 z nimi spotyka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To juz jej meczace. Jest mi dobrze podczas sexu ale to tyle.. obecny pratner probuje roznych sposobow. Ostatnio jak piescil mnie palcem to mialam delikatny orgazm. Cos jest nie tak ze mna. Bo jest mi dobrze I w pewnym momecie mam uczucie ze chce mi sie siku I nie moge dalej..bo boje sie ze sie posikam ale tak odczuwam tylko podczas palcowki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba tylko my mamy taki problem..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety,ja tez tak mam.Mysle ze jedynym aposobem jest zaprzestanie masturbacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pomaga. Wtedy po prostu nie masz orgazmu i tyle. Przez p贸艂 roku si臋 nie masturbowa艂am, a nic si臋 w kwestii orgazmu nie zmieni艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋cej masturbacji, najlepiej wsp贸lnie z partnerem. A z tym uczuciem sikania - nie b贸j si臋 go i spr贸buj przekroczy膰 t膮 granic臋, mo偶e za ni膮 kryje si臋 orgazm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶e nie i zmoczysz 艂贸偶ko - po prostu zabaw si臋 na dworze 偶eby w razie czego nie mie膰 problemu z wycieraniem moczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zero stresu - wypierze si臋 i po problemie a je艣li to b臋dzie orgazm..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gwarantuje Ci orgazm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi臋snie kegla 膰wicz kilkukrotnie w ci膮gu dnia i pomasturbuj lechtaczke wibratorem. Powinno pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj partner tez tak mowi zebym sprobowala tego sie nie bac. Ale to nie takie proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ktos jeszcze moze sie wypowiedziec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez mialam dlugo dlugo taki problem. Mialam kilku partnerow - paru z ktorymi nie bylam dlugo i jednego z ktorym bylam pare lat i nigdy nie mialam orgazmu i wogole przyjemnosci. Pozniej trafilam na jednego ktory byl niesamowity w lozku i problem znikl. Dzieki niemu poznalam swoje cialo (bo wczesniej nawet przy masturbacjii nie mialam orgazmu). Teraz juz wiem, ze to w duzej mierze kwestia faceta. Mysle ze wielu z nich po prostu sie nie zna na kobiecej anatomii + sa leniwi i seks jest porazka. Z perspektywy wspolczuje kobieta ktore jeszcze nie mialy takich doswiadczen jak ja, bo ja wiem ze stracilam kupe lat. Gdybym miala kiedys ten sam rozum co teraz....eh...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jeszcze cos. Moze to zabrzmi glupio, ale na na twoim miejscu wyprobowalabym tego czy tamtego faceta i zobczyla jacy sa w lozku. Ja sie nie "puszczalam" i sama sobie jestem winna, ze mialam prawie 10 lat beznadziejny seks. Moze gdybym poszla z tym czy z tamtym to szybciej spotkalabym jakiegos faceta ktory jest dobry w lozku. Mysle jednak ze ciezko takiego znalesc wiec trzeba miec tez duzo szczescia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣ka Szczecin
Mo偶na po膰wiczy膰 na boku a偶 do skutku, znalaz艂am swego czasu wizyt贸wk臋 takiego ch艂opaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po d艂u偶szym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowa艂am si臋 na kilka spotka艅, wiem, 偶e jest to kwestia podej艣cia, ale poleci艂abym go takiej osobie, kt贸ra chcia艂aby spr贸bowa膰, dyskretnie, bez po艣piechu. Obecnie mam ju偶 sta艂ego partnera, ale jak kto艣 samotny to zostawiam namiary, mi pom贸g艂 bardzo i by艂am zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam podobnie.. facet to my艣li bardziej o sobie raz dwa i po sprawie.. najlepiej jest mi samej. Teraz nawet mam ochote zam贸wi膰 nowe wibro przez internet na http://freetaboos.pl/ bo do sexshopu nie p贸jd臋 a potrzebuj臋 czego艣 nowego. Co my艣licie o tych z firmy Orion? opinie s膮 dobre wi臋c chyba taki zam贸wie

Udost臋pnij ten post